Hem > Personligheter > Annika R Malmberg

Annika R Malmberg

Starkare samarbeten och förbättrade resultat

Annika R Malmberg är med sin gedigna utbildningsbakgrund och sin erfarenhet från teatern en av Sveriges mest färgstarka föreläsare. Hennes förmåga att både underhålla och skapa resultat gör henne till en av våra mest uppskattade talare.

Annika R Malmberg är med sin gedigna utbildningsbakgrund och sin erfarenhet från teatern en av Sveriges mest färgstarka föreläsare. Hennes förmåga att både underhålla och skapa resultat gör henne till en av våra mest uppskattade talare. Annika var en av de nominerade till priset Årets talare 2016 - Kvinna.

Annikas föreläsningar lyfter, inte bara genom hennes energi och glädje, utan även för att hon levererar konkreta verktyg och användbara checklistor. Annika visar tydligt hur vi kan göra för att bli ännu bättre på att kommunicera och samarbeta och hur vi kan ge varandra feedback utan att våra relationer går i baklås. Efter att ha lyssnat på Annika blir det så mycket lättare.

Annika inspirerar även publiken till att ta sig an fler utmaningar – såväl på jobbet som privat och visar hur ansträngningen ger oss energi och motivation. Hon lär ut tekniker hur vi ska bli bättre på att identifiera våra styrkor för att lättare hitta vår egen väg till framgång men också hur man hanterar motgångar och avundsjuka och hur man tar skit och gör det till guld. Många verkar tro att framgångsrika människor aldrig har haft en motgång, Annika visar på motsatsen och ger oss även verktyg för hur vi ska få det vi vill genom att bli bättre på att sälja in våra idéer, hur framgång föder framgång och hemligheterna bakom framgångsrika team.

Annika kallar sig framgångsexpert och är författare till böckerna: "Tändvätska – konsten att brinna utan att brinna upp", "Ta skit! Och gör det till guld" och "Guldläge – Så lyckas du som butikssäljare". På fritiden tränar och tävlar hon med sin man och kollega Johan i multisport en uthållighetssport som bygger på mountainbike, terränglöpning och paddling. Annika lever verkligen som hon lär och utmanar sig ständigt för att uppnå nya insikter och resultat. Oavsett om det gäller fysiska strapatser, affärsutveckling eller relationer.

Annika R Malmberg är certifierad i kommunikationsverktyget Insights Discovery och EQI och är medlem i ATD Association for Talent Development. Annika är VD för ett konsultföretag och har drivit eget sedan 2000. Innan dess var hon säljare och konsult på ISL Institutet för Säljträning och Ledarutveckling. Hon utbildade personal i Skandinavien, Belgien, Holland och Ryssland och var även ansvarig för enheten Ledarutveckling. Annika har genom åren tränat och inspirerat tusentals chefer, säljare, grupper och enskilda individer till ökad framgång och förbättrade resultat.

När Annika intar scenen, oavsett uppdrag, möts man direkt av hennes vilja att göra skillnad. Få kan som Annika säga att hon erbjuder föreläsningar som det slår gnistor om.

"Träffsäker, inspirerande, personlig & alldeles, alldeles underbar! En fantastisk föreläsning som vi aldrig ville skulle ta slut!" - Ida Bergeskans Team Sportia

"Den bästa föreläsaren! Efter föreläsningen förstod man sig själv och andra mycket bättre och fick ett helt annat tankesätt." - Osay Rahimi Akademiska sjukhuset

"Har lyssnat på denna underbara och energigivande person som gjorde min dag på Statoils Take off. Kan fortfarande le och tänka tillbaka på gårdagens föreläsning om att bli en bättre säljare. Henne kan jag skarpt rekommendera." - Malin Sakskilde, Cirkle K

"Två timmar av föreläsningen kändes som en halvtimme i Sandviken Folkets Hus. Så bra!!!" - Ewa Forck Sandvikens kommun

Lyssna gärna på ett smakprov

Utvecklas med kritik

0:00
2.:40

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta