Har du bestämt dig? Har du bestämt dig för hur du vill ha den här dagen, den här veckan? Om så, gå då ut idag nu och visa alla vem du är och vad du kan!

Fotograf: Tomi Parkkonnen

Olof Röhlander

Ett säkert kort!

Var förra konferensen ingen höjdare? Eller undrar ni hur förra årets succé ska kunna överträffas?

Sedan år 2011 har Olof Röhlander - år efter år - varit den mest bokade talaren i näringslivet och är den ende som erhållit sex olika talarutmärkelser. Nu, efter drygt tio år som professionell inspiratör, har Olof aldrig varit bättre.

Föreläsningsrubriker:
• OMSTART – om konsten att bryta ihop och komma igen
• Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda
• Att lyckas på jobbet. En fråga om inställning – eller?
• Det blir alltid som man tänkt sig

Vem är Olof Röhlander? Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare och författare. Den senaste boken heter OMSTART – om konsten att bryta ihop och komma igen.

Med ett relevant och ständigt aktuellt budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Han har en unik förmåga att nå ut även till kräsna åhörare genom att alltid anpassa sitt innehåll utifrån publiken. Det som gör Olof unik är hans engagemang, vilja och att han berör publiken i hjärtat och menar varje ord han säger. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass och det bjuds på många skratt. Ett säkert kort!

"Ännu en gång ett hjärtligt tack för ett alldeles lysande framträdande" Gun-Britt Einar, Kanslichef Karolinska Institutet

"Tack för ett fantastiskt framträdande, kanonbra innehåll och proffsigt framförande, både personligt, angeläget och allmängiltigt. Du vävde in våra värderingar snyggt!" Anneli Angeling, VD Frontit

Olof Röhlander röstades fram till Årets talare i Sverige 2011 och 2015, han var även nominerad till Årets talare 2016. Han har under flera år varit den mest bokade talaren i svenskt näringsliv.

Olof föreläser även på engelska.

Video

Pressbilder

Podcasts

Tänk om det blir som man tänker
10. Olof Röhlander intervjuas av Pelle Tornell

Olof Röhlander är en prisbelönt professionell föreläsare, utbildare, licensierad mental tränare och certifierad coach. Han har bland annat fått pris som årets föreläsare och är även författare till boken "Det blir alltid som man tänkt sig". Olof är en av få föreläsare som årligen gör hundratals bejublade föreläsningar inom näringslivet. Som mental tränare och coach talar Olof Röhlander om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Hans föreläsningar handlar om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder. I sina föreläsningar behandlar Olof även grunden till alla relationer: kommunikation. Han talar om motivation och inspiration – om att bli tänd på framtiden.

Artiklar

Olof Röhlander

Mental tränare

Liknande profiler

Medarbetare & Team

Organisation

Friskvård & Träning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });