Har du bestämt dig? Har du bestämt dig för hur du vill ha den här dagen, den här veckan? Om så, gå då ut idag nu och visa alla vem du är och vad du kan!

En av våra absolut främsta föreläsare

Olof Röhlander

Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda

Olof Röhlander röstades fram till Årets talare i Sverige 2011 och 2015. Olof har enligt Dagens Industri varit den mest bokade talaren i svenskt näringsliv de senaste åren. Olof var även nominerad till priset Årets talare 2016 - Man

Olof Röhlander är en prisbelönt professionell föreläsare, utbildare, licensierad mental tränare och certifierad coach. Han har bland annat fått pris som årets föreläsare och är även författare till bästsäljande böcker som "Det blir alltid som man tänkt sig", "Bli en vinnarskalle: handbok i mental träning" och "Konsten att njuta av livet: och ändå få saker gjorda". Olof är en av få föreläsare som årligen gör hundratals bejublade föreläsningar inom näringslivet.

Som mental tränare och coach talar Olof Röhlander om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Hans föreläsningar handlar om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder. Han föreläser även om kommunikation, teamwork och hur vi bättre kan samarbeta i våra organisationer för att både ha roligare och nå våra gemensamma mål.

Med ett relevant och ständigt aktuellt budskap har Olof talat för alla sorters människor och vid en rad olika sammanhang. Hans retorik, närvaro och stora humor håller hög klass. Vad som gör Olof unik är att han når ut även till kräsna åhörare genom att han alltid anpassar innehållet utifrån sina kunder. Vad mer som gör Olof unik är hans engagemang, vilja, att han berör publiken i hjärtat och menar varje ord han säger. Ett säkert kort!

Så här skrev Norrköpings Tidningar efter Olofs besök i Valdemarsvik: "En kort stund därefter var det Olof Röhlanders tur. En mental styrketränare, vars framträdande stundtals gränsade till stå-upp-komik av rang. En smått fantastisk föreläsare, som genom en lagom mix av humor och allvar hade fått den bästa pedagog att titta avundsjukt på "undervisningen". Röhlander, som ägde scenen... och publiken gav en rad smakprov på människors attityder, tillkortakommanden och påverkan under rubriken Det blir alltid som man tänkt sig."

Olof Röhlander har utsett till Årets talare av Talarforums kunder både 2011 och 2015

Video

Pressbilder

Podcasts

Tänk om det blir som man tänker
10. Olof Röhlander intervjuas av Pelle Tornell

Olof Röhlander är en prisbelönt professionell föreläsare, utbildare, licensierad mental tränare och certifierad coach. Han har bland annat fått pris som årets föreläsare och är även författare till boken "Det blir alltid som man tänkt sig". Olof är en av få föreläsare som årligen gör hundratals bejublade föreläsningar inom näringslivet. Som mental tränare och coach talar Olof Röhlander om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp mål. Orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska. Hans föreläsningar handlar om personlig utveckling, hur man tränar tankar, känslor och attityder. I sina föreläsningar behandlar Olof även grunden till alla relationer: kommunikation. Han talar om motivation och inspiration – om att bli tänd på framtiden.

Artiklar

Liknande profiler

Organisation

Ledarskap

Målsättning