Nicholas Fernholm
Fotograf: Daniel Abrahamsson

Nicholas Fernholm

Hur hanterar vi en värld i konstant förändring?

Förändring sker snabbare än någonsin och skapar nya möjligheter och lösningar. Nicholas berättar nervkittlande och inspirerande berättelser som kopplas till de senaste teorierna kring hur man bemöter en alltmer föränderlig värld.

Nicholas är en fantastisk föreläsare som inspirerar och underhåller publiken med fokus på de största faktorerna som påverkar vår framtid. Han har bland annat vunnit Talarforums Talang 2018. Nicholas var tidigare logistikansvarig på Älvsjö epidemisjukhus, robotchef på Nya Karolinska Sjukhuset och projektledare för Region Stockholms försörjning av skyddsutrustning.

Nicholas Fernholm har akademisk bakgrund inom strategisk logistik samt ekonomi. Han har flera års erfarenhet av att arbeta med implementation samt förvaltning av innovativa lösningar på företag. Nicholas var tidigare logistikchef på Älvsjö epidemisjukhus, robotchef på Nya Karolinska Sjukhuset och projektledare för Region Stockholms försörjning av skyddsutrustning.

Föreläsningarna är skräddarsydda för era behov utifrån hans expertis inom områdena;

Hur hanterar vi en värld i konstant förändring?
Vi står inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia, där nya lösningar hittas snabbare än någonsin. Med dessa förändringar kommer en svårighet att ta till sig och förändras i samma takt. Hur hanterar vi en värld där våra prognoser blir mer osäkra? Nicholas Fernholm går in på dessa ämnen med en optimistisk syn på framtiden och skapar förståelse, skratt och inspiration för framtiden.

Vår komplexa framtid
Vi är i en resa mot ett nytt paradigm, där disruption är en del av vår vardag. En marknad kan snabbare än någonsin bli utmanad med nya tankesätt i en exponentiell takt. Nicholas föreläsning hjälper er att förstå varför detta händer och hur man kan lyfta blicken och titta framåt.

Inspiration för Framtiden
Under krisen så blev många organisationer innovativa, snabbfotade och vågade ta stegen som krävdes för att bemöta dessa svåra problem. Hur kan vi säkerställa att denna känslan inte försvinner? Går det att behålla innovationskraften och rikta den till våra framtida utmaningar såsom digitalisering? Med erfarenhet från innovationer inom robotik och sjukvården går Nicholas in på dessa ämnen med en optimistisk syn på framtiden och skapar förståelse, skratt och inspiration för framtiden.

Video

Pressbilder

Nicholas Fernholm

Nicholas Fernholm

Trendspanare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2