Natalie Eriksson

Sociala medier, privatekonomi och kvinnorna som äger börsen

Natalie Eriksson är författaren och kommunikationskonsulten som arbetar för att unga kvinnor ska ta plats på börsen och i näringslivet. Som ung kvinna med fötterna i båda dessa världar vet hon precis vad hon talar om.

Natalie driver efter flera år på reklambyrå ett företag där hon hjälper kunder med strategiska och operativa frågor kring digital marknadsföring. Natalies kompetens har placerat henne som skribent på Resumé där hon skriver om marknadsföring i sociala och digitala kanaler. Hon undervisar i ämnena på Berghs School of Communication och Nackademin samt sitter som medlem i en digital advisory board hos IHM Business School.

Natalie Eriksson är en uppskattad och mångsidig föreläsare inom sociala medier, digital marknadsföring samt privatekonomi. Med stor entusiasm och engagemang pratar hon bland annat om;
• Aktier för nybörjare - nio steg för dig som vill komma igång med börshandel.
• Unga och privatekonomi - börja nu och bygg en förmögenhet.
• Var är kvinnorna? Att hitta och uppmuntra nästa generations kvinnliga ledare.

Natalie Eriksson är även författaren bakom boken Kvinnorna som äger börsen - aktier för nybörjare. Det är den första svenska aktieboken skriven av en kvinna och den väckte stor uppmärksamhet när den lanserades. Natalie är en återkommande tillfrågad expert inom aktiefrågor hos Svenska Dagbladet och Aftonbladet.

Hon är medgrundare till två Facebook-grupper med tusentals medlemmar. Den ena har fokus på sociala medier och den andra på privatekonomi. Hon är utsedd till en av Årets uppstickare 2017 av tidningen Short cut.

Pressbilder

Natalie Eriksson

Varumärke

Mångfald

Ekonomi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });