Natalie Eriksson
Fotograf: Aron Pelcman

Författare och kommunikationskonsult

Natalie Eriksson

Sociala medier, varumärken och digital marknadsföring

Natalie Eriksson är författaren och kommunikationskonsulten som utbildar och inspirerar företag inom marknadsföring och sociala medier. Som ung kvinna med fötterna i båda dessa världar vet hon precis vad hon talar om.

Natalie Eriksson återkommer frekvent i media där hon uttalar sig om frågor kopplat till marknadsföring, varumärken och sociala medier. Hon skriver om sociala medier på Resumé och hon har utbildat hundratals personer i näringslivet, offentlig sektor och på kommunikationsskolor så som Berghs School of Communication, IHM Business School, Nackademin m.f. Natalie har tidigare drivit ett ledarskapsnätverk tillsammans med Instagram och Facebook.

Natalie driver idag ett utbildningsföretag med fokus på digital marknadsföring och har tidigare arbetat på en prisbelönt byrå, olika kommunikationsavdelningar och med eget konsultföretag.

Natalie Eriksson är en uppskattad och mångsidig föreläsare inom sociala medier, digital marknadsföring och varumärken.

Hon är medgrundare till två Facebook-grupper med tusentals medlemmar (den ena har fokus på sociala medier) och hon har tidigare utsetts till en av Årets uppstickare av tidningen Short cut. Natalie tar sig även an styrelseuppdrag utifrån son marknadsföringskompetens.

Natalie Eriksson är en uppskattad och mångsidig föreläsare inom sociala medier, digital marknadsföring samt privatekonomi. Med stor entusiasm och engagemang pratar hon bland annat om;

  • Succé via sociala medier - bygg ditt företags framgång online
  • Annonsering i sociala medier
  • Digital trendspaning

Pressbilder

Natalie Eriksson

Natalie Eriksson

Kommunikationskonsult

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2