Hem > Personligheter > Anette Norberg

Anette Norberg

Världsmästare i curling och chef i näringslivet

Anette Norberg vet hur man kombinerar ett kvalificerat civilt arbete med idrott på världsnivå. Hon vet också att dessa båda områden har mycket gemensamt, som att våga misslyckas för att nå vidare. Eller att hela tiden ifrågasätta gamla sanningar.

Anette Norberg är idag avdelningschef på ett försäkringsbolag, hon är dessutom lagkapten för det svenska curlinglandslaget och har en fil. kand. i matematik och matematisk statistik. Hennes ämnen är team-building, ledarskap inom idrott och näringsliv, vägen till framgång - vår resa mot OS-guld samt hur gör man för att kombinera elitidrotts med en civil karriär och familjeliv?

Anette Norberg menar att elitidrott handlar mycket om att våga prova nya vägar och att våga misslyckas. För att utvecklas vidare handlar det också om att hela tiden ifrågasätta. I arbetslivet är det lätt att man glömmer bort just att ifrågasätta. Hennes sport, curling, är en extrem lagsport där varje individs prestation bygger på att den föregående spelaren i laget har gjort en bra prestation. Och att kunna kommunicera och samarbeta under press. Det finns en hel del likheter mellan hur man uppnår sina mål inom idrotten och inom näringslivet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta