Milad Mohammadi

Mångfald, kommunikation och inspiration

Milad Mohammadi är en av Sveriges mest efterfrågade och inspirerande föreläsare. Hans trollbinder sina åhörare genom att tala om hur vi gemensamt kan skapa ett hållbart samhälle. 2014 blev Milad utsedd till Årets talare.

"Lika barn leka bäst, men olika barn hittar på de bästa lekarna" - Med sin egen historia i centrum levererar Milad Mohammadi inspiration, kunskap och känslor. Milad är en av de mest uppskattade talarna i näringslivet. Han föddes i slutet på 80-talet i Iran och flydde till Sverige. Från att växa upp i utanförskap, diskriminering och se sina föräldrar kämpa hårt fick Milad en stark drivkraft och har uppmärksammats som en av morgondagens ledare.

Milad blev, bara 22 år gammal, både Sveriges yngsta jurist och statsvetare – och är idag en oförglömlig talare. Genom sitt unika sätt att kommunicera med starka känslor, kunskap och inspiration har han inspirerat och påverkat företag, kommuner och alla möjliga aktörer inom mångfald, integration och ledarskap, med tesen att olikheter är de största möjligheterna.

Milad Mohammadi har bland annat blivit utnämnd till Supertalang (Veckans Affärer), Superkommunikatör (Resumé), Årets Uppstickare (Shortcut) och är enligt tidningen Dagens Industri en av de mest efterfrågade talarna i det nordiska näringslivet.

2014 hade Milad det högsta betyget av alla talare på Petter Stordalens prestigefyllda internationella vinterkonferens för de anställda i Choice-kedjan.

2015 tilldelades Milad Mohammadi Hugopriset, Swecos årliga pris för innovativ, inspirerande och hållbar samhällsutveckling.

"Milad Mohammadi kom fram till mig med självförtroende och påstod han var den bästa föreläsaren i Skandinavien. Det händer inte ofta att någon utmanar mig på sådant sätt, så jag antog utmaningen. Han var avslutningstalare på Vinterkonferensen 2014, Skandinaviens största evenemang på Friends Arena inför tusentals chefer, och han höll sitt ord. Milad levererade det bästa och mest inspirerande talet i evenemangets historia, och han förtjänade sina fem minuter långa stående ovationer." - Petter Stordalen, Grundare och Ordförande, Nordic Choice

"En av Sveriges bästa retoriker" - Elaine Eksvärd, ledande retorikkonsult och föreläsare

Pressbilder

Artiklar

Milad Mohammadi

Fotograf: Valter Frank

Föreläsare med som lämnar publiken extra klok

Inspirerande processledare

Livsöden

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });