Hem > Personligheter > Eva Hamilton

Eva Hamilton

Ledarskap och förändring

Journalist och verkställande direktör för Sveriges Television 2006-2014.

Hur leder man förändring i stora organisationer och vilka är de vanligaste utmaningarna som man stöter på? Att vara ledare inom offentlig verksamhet innebär ett uppdrag i allmänhetens tjänst med ansvar för hur offentliga medel används. Oavsett om man är politiker eller tjänsteman innebär det att man blir granskad och har allmänhetens ögon på sig. Under åtta år hade Eva Hamilton, som vd för Sveriges Television, ett av de mest publika och utsatta chefsuppdragen. I sina föreläsningar delar hon bland annat med sig av sina ledarerfarenheter från företaget som alla ser och har åsikter om.

Eva Hamilton föreläser bland annat om framgångsrikt ledarskap, förändring, media, att gå från monopol till total konkurrens och att leda med allmänhetens ögon på sig. Hon är även en erfaren moderator och samtalsledare.

Eva Hamilton är journalist och var verkställande direktör för Sveriges Television 2006-2014. Hon har bland annat blivit utsedd till landets mäktigaste kvinna inom mediebranschen och till Årets branschpersonlighet i tävlingen Stockholm Media Award. Eva Hamilton har styrelseposter i storföretag som LKAB, Fortum och Lindex. Hon sitter även i styrelsen för Polar Music Prize och Nobel Center och IVA (Ingenjörsvetenskapsakademien).

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta