Hem > Personligheter > Lise och Gertrud

Lise och Gertrud

Världshittar för två röster och en cello

Lise & Gertrud är numera stora namn inom musiken, med hjärtan som bultar för musiken, lusten och leken.

Hur kommer man på idén att framföra stora världshitar på två röster och en cello? Lise & Gertrud vet inte riktigt, det så att säga bara blev så.

Lise & Gertrud är Lise Hummel och Gertrud Stenung. Två artister med två stora hjärta som bultar för musiken, lusten och leken. Många har upplevt Lise & Gertrud från Sveriges många konsert- och teaterscener. Men en stor del av deras framträdande sker inför privata och offentliga företag, med nationella som internationella gäster.

Här får publiken uppleva ett personligt möte, anpassat till företaget och dess budskap. Innan framträdandet har Lise & Gertrud en noggrann genomgång av vad kunden önskar och i vilket sammanhang de kommer att medverka. Det kan vara som ett kulturellt inslag under pågående möte/konferens alternativt under en middag, prisutdelning eller liknande. Deras framträdande kan vara allt från ett kortare nedslag till en mindre konsert på 40 till 45 min.

De ser till att varje enskild företagsproduktion blir en unik musikalisk upplevelse som ger bestående minnen av två fantastiska röster och en temperamentsfull cello. Lise&Gertrud har under åren synts och hörts i Allsång på Skansen, Så ska det låta, Bingolotto, Nobelfesten, Idrottsgalan, Augustpriset, Söndagsöppet, Svart eller vitt, Go´ kväll, Aftonbladets TV-Pris. Turnerat med Riksteatern och EMA Telstar, framträtt på sommarfestivaler runtom i Sverige. Släppt tre CD skivor och två DVD skivor samt tilldelats Stallbrödernas Luciferstipendium.
Lise&Gertrud har även producerat sex egna Shower bland annat på Stockholms Konserthus, Vasateatern och Nalen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta