Hem > Personligheter > Leif Börjesson

Leif Börjesson

Morgondagens konsument

Leif Börjesson är reklamaren som blev futurist som blev analytiker som blev innovatör och slutade som bryggeridirektör. Den brokiga bakgrunden till trots har konsumenten på längden och tvären alltid varit en gemensam nämnare.

En av de viktigaste förändringarna de senaste hundratalen år är individens frigörelse från det kollektiva. Att uttrycka vem man är och inte är blir alltmer viktigt för dagens "längstuppibehovstrappankonsumet". I ökande grad är det konsumtion som tjänar som identitetsmarkör när man beträder scenen. För livet är en scen, och vi har många roller och dessutom allt fler scener att visa upp oss på.

Under sina nästan 20 år inom marknadsföring på en rad olika poster har Leif sett fler trender födas och dö än de flesta. Under åren som futurist lärde han sig att framtiden aldrig riktigt blir som man tror, men att förmågan att hantera den skilde de som lyckas och de som inte blir fullt så lyckade. Som notoriskt mönsterbrytande innovatör har Leif skapat dödskalleöl, pepparshots och en och annan alkoläsk genom åren.

De ämnen Leif föreläser inom behandlar kopplingen mellan konsumentkunskap, analys och kreativitet. Att koppla samman analys och kreativitet anser Leif vara den viktigaste uppgiften för dagens marknadsförare. Att våga bryta mönster och göra det oväntade är den viktigaste uppgiften.

Som föreläsare är Leif snabbtalaren som med en ordentlig dos humor försöker förklara samband och företeelser med exempel som de flesta känner igen sig i.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta