Hem > Personligheter > Kay Pollak

Kay Pollak

Famgångsrik filmregissör, författare och föreläsare

Kay Pollak har gjort stor succé med sina filmer. Han föreläser om kommunikation i alla former och om hur möten får människor att växa.

Kay Pollak är författare och filmregissör med flera stora succéer, nu senast "Så som i himmelen" som blev en stor publikframgång. Fast från början var han fil.lic. i matematik och universitetslärare. Nu föreläser han även om kommunikation i olika former, om att växa genom möten mellan människor samt även om manligt, kvinnligt och om ledarskap.

Hur blir arbetsplatsen en vital plats där människor kan växa? Vad skapar öppenhet, kreativitet och glädje? Det handlar om att locka fram det bästa i sig själv och hos andra. Om detta och annat har Kay Pollak föreläst och hållit seminarier i över tio år. Syftet med hans föreläsningar är att alla skall få upp ögonen för sina egna behov och förståelse för sin omgivning.

Kay Pollak gör föreläsningar och utbildningar som är fulla av aha-upplevelser och ny kunskap. De är fyllda med skratt, allvar och möjligheter att se problem på ett annorlunda och nytt sätt. Kay är som föreläsare mycket levande och medryckande och han lyckas få de mest komplicerade samband att framstå som enkla och självklara.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta