Hem > Personligheter > Bosse Angelöw

Bosse Angelöw

Docent och socialpsykolog - Talar om arbetsglädje och friskhet

Att må bra, att ha arbetsglädje, att fokusera på möjligheter, att få tiden att räcka till - saker som är viktiga förutsättningar för en hälsosam, effektiv och framgångsrik arbetsplats, det är ämnen som Bosse Angelöw gärna ventilerar i sina föreläsningar.

Bosse Angelöw är docent och socialpsykolog. Han har under 25 år arbetat med att utveckla kapaciteten hos individer, grupper och arbetsplatser. Bosse har skrivit flera böcker, t.ex. Det goda förändringsarbetet, Träna mentalt och förbättra ditt liv, Konsten att hantera stress och möta förändringar, Friskare arbetsplatser, Arbetsglädje, Glädjerapporten, Se möjligheterna – bli en framgångsletare, Framgångsrikt förändringsarbete och Ledarskapshandboken.

Bosse talar om arbetsglädje, att må bra, att skapa friskare arbetsplatser, att hantera förändringar, att få tiden att räcka till, att motivera andra och sig själv, att fokusera på möjligheter, mental träning och stresshantering, samt om individ-, grupp- och organisatorisk utveckling. Att fokusera på möjligheter, styrkor och framgångar är genomgående teman i Bosses inspirerande föreläsningar, liksom att ge konkreta tips om hur man kan skapa en välfungerande arbetsplats som genomsyras av hög arbetsglädje, god hälsa och tidseffektivitet.

I föreläsningar omkring hans senaste bok Ledarskapshandboken berättar han hur chefer kan utveckla och stärka sitt ledarskap. Bosse presenterar olika områden som är viktiga för ledarskapet. Han talar till exempel om hur chefer kan leda sig själva, genomföra olika typer av samtal, coacha och motivera sin personal, hantera konflikter, leda förändringar, utveckla välfungerande team, må bra och få tiden att räcka till.

Bosse föreläser också om hur grupper kan utveckla och stärka sitt medarbetarskap. Han ger tips om vad som kan göras för att utveckla ett konstruktivt medarbetarskap med tanke på att vara initiativrik, fokuserad på lösningar, vara motiverad, utveckla samarbetsförmåga, se sammanhangen, vara ansvarstagande och prestationsorienterad.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta