Hem > Personligheter > Felicia Feldt och Mian Lodalen

Felicia Feldt och Mian Lodalen

Felicia Feldt och Mian Lodalen

Felicia Feldt och Mian Lodalen

Om rätten att slippa försonas med sin mamma

I ett samtal, lett av Mian Lodalen är huvudfokus Felicia Feldts upplevelser av att vara dotter till en av Sveriges främsta barnexperter.

Både Felicia Feldt och Mian Lodalen gjorde det förbjudna när de skrev utlämnande och personliga självbiografier om föräldrar som ännu är i livet. Utifrån personliga erfarenheter synliggörs utsatthet i en gränslös vuxenvärld som präglats av missbruk och de ställer vågade frågor om hämndkänslor, villkoren för moder- respektive faderskap, barnets villkorslösa kärlek, samt den moraliska komplexiteten i att lämna ut sin förälder i det offentliga.

Författarna tar avstamp från sina romaner Dårens dotter och den hett omdiskuterade Felicia försvann. De är inte alltid överrens om allt, vilket skapar en spänning på scen. I ett dynamiskt och utlämnande samtal berättar de om sin syn på självbiografins sanningar och konsekvenser. Vinster och förluster. Om att ta makten över sitt eget liv och komma tillbaka, trots en sårig start i livet. Och ställer den brännande frågan om man till varje pris måste försonas. I det här mötet får publiken ta del av både djupaste allvar och öppenhjärtig humor.

Bakgrund: Felicia Feldt är författare, manusförfattare på en kommunikationsbyrå och sjuksköterska inom hemsjukvården. Hon bor i Stockholm, har fästman, barn och bonusbarn. Och har skrivit den mycket uppmärksammade självbiografin "Felicia försvann".

Mian Lodalen är journalist och författare och lever i Stockholm med fästmö och två bonusbarn. Hon har en rad romaner bakom sig. Den kritikerrosade och självbiografiska barndomsskildringen "Dårens dotter" är utgångspunkten för samtalet med Felicia Feldt.

Samtalet pågår efter önskemål mellan 45 min och 1 1/2 timme, med frågestund efter framträdandet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta