Hem > Personligheter > Björn Lindeblad

Björn Lindeblad

Den som växer i visdom

Björn "Natthiko" Lindeblad erbjöds att bli den yngste ekonomichefen någonsin inom AGA-koncernen. Istället sade han upp sig, gav bort allt han ägde och levde som buddhistisk skogsmunk i 17 år.

2008 återvände Björn till Sverige och ett liv i byxor. Natthiko betyder den som växer i visdom och detta är fortfarande hans ledstjärna. Björns föreläsningar handlar om hans resa genom livet, hans livsval, insikter och upplevelser.

Här finns en närmast outsinlig källa av berättelser och reflektioner som Björn aldrig delar bara för att underhålla, utan alltid för att också illustrera något han vill förmedla till er som lyssnar. Detta sagt, så skrattas det mycket när Björn håller föredrag.

Han har en osedvanlig och väldokumenterad förmåga att tala om vad många närvarande just då behöver hjälp med. Björn talar om andlighet och meditation på ett sätt som är tillgängligt för alla. Ord som ofta nämns då lyssnare uttryckt uppskattning för hans sätt att dela med sig av sitt liv är närvaro, intuition, medkänsla och lugn.

Åhörare påpekar ofta att det är de värmande skratten, som för oss närmare varandra, som så ofta förekommer när Björn talar. Han visar sig i sin ofullkomlighet och mänsklighet, och ibland känner man hur han blir djupt och passionerat allvarlig kring något ämne. Då rör det sig ofta om hur vi på olika sätt, alldeles i onödan, gör livet svårare för oss själva och andra.

En vanlig reaktion efter att ha hört Björn tala, är att vi pustar ut, känner oss mer redo för livet samt inte längre upplever oss som ett offer för omständigheter vi inte rår på.

2012 gjorde Björn succé som sommarpratare i Sommar P1 och blev utsedd till lyssnarnas val.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta