Anna Jois
Fotograf: Jannis Politidis

Anna Jois

Briljant teamwork startar med ett briljant mindset

Anna Jois är eftertraktad artist och psykologiutbildad föreläsare inom kommunikation, teamwork, arbetsglädje och medarbetarskap.

Hennes unika energi och interagerande lekfullhet på scen gör publiken engagerad och peppad till att tänka och göra annorlunda. Med kunskaper om beteendevetenskap, psykologi och kommunikation utför Anna uppdrag med fokus på kommunikationen till sin omgivning men även kommunikationen till sig själv.

Föreläsningen "Sverige Visslar Snart"
Har du medarbetare som är frustrerade? Omotiverade? Klagar mycket? Snackar skit? Startar konflikter? Är egotrippade? Stressade? "Sverige Visslar Snart" heter INFOTAINMENT-föreläsningen för arbetsgrupper som vill skapa bättre resultat, ha gladare, mer motiverade medarbetare och sammansvetsade team. Dagens företag och organisationer får allt fler sjukskrivningar p.g.a. psykisk ohälsa och det vill Anna Jois ändra på. Hon vill att Sverige ska vissla på vägen till jobbet, för det är en typisk indikation på att man mår bra… och gör bra, för och med andra.

Teambuildningworkshop:
En interaktiv workshop för att skapa starkare och mer sammansvetsade team som har roligt tillsammans och presterar bättre i samarbete med varandra. Vi gör lekfulla och utmanande fysiska teambuilding-övningar som stärker medarbetarnas kommunikation till varandra. En känsla som håller sig kvar i förlängningen. Denna workshop görs både inomhus och utomhus. En framgångsrik arbetsplats har framgångsrika team.

Om Anna Jois:
Hon startade sin artistkarriär på scen som 12-åring och insåg i vuxen ålder att hon kunde beröra människor på fler sätt än bara genom sin musik. 2012 studerade hon psykologi och framförallt KBT och började föreläsa. Idag är hon multientreprenör och hjälper företag och organisationer slipa sitt mindset till att må och prestera bättre, både i Sverige och utomlands.

Anna är en motiverande, lyftande föreläsare och utbildare som alltid lyckas få med sig publiken men sin energi och förmåga att interagera på ett roligt sätt som skapar resultat i förlängningen. Tack vare sina år som både medarbetare och chef inom den offentliga- och privata sektorn kan hon förstå sig på och pedagogiskt exemplifiera arbetssituationer som får publiken till nya insikter och vilja agera mot förändring. Hon interagerar både musik och psykologi i allt hon gör och har både underhållning och vetenskapen (info-tainment) som verktyg. Vi lär oss bättre när vi har roligt.

Sagt om Anna Jois:

"Vi var väldigt imponerade av Anna Jois professionalitet och hennes förmåga att fånga och engagera publiken. Hon har fantastisk energi och väldigt bra innehåll. Hon är dynamisk, folk älskar henne och hon är en bra tillgång till både små och stora scener. Jag rekommenderar verkligen Anna Jois som föreläsare och att du får njuta av fördelarna med en bra, professionell, engagerande, dynamisk och exalterande föreläsare som Anna Jois." - Kane Minkus, VD och grundare för IR, USA.

"En väldigt inspirerande föreläsning! Mina medarbetare fick verkligen med sig Annas positiva och inspirerande energi. Det saknades ingenting. Känslan av föreläsningen var mycket god och fler bör få möjligheten att få lyssna på Anna." - Monica Carlsson, Capio vårdcentral, Gullmarsplan.

"Anna Jois har varit föreläsare hos oss i Kommunal Växjö på vår Arbetsplatsombudsdag. Hon inspirerade oss i hur man skapar arbetsglädje på våra arbetsplatser, samt hur vi bemöter vår omgivning utifrån våra yrkeskategorier. Vi fick även oroligt bra tips på hur vi hanterar press i vardagen och gav oss verktyg till hur vi kan påverka varandra till att skapa en positivare arbetsmiljö. Tillsammans. Lekande lätt och med ett glatt humör fick hon oss 97 delegater till att känna att vi alla har en viktig roll att spela på våra arbetsplatser." - Sofie Franzén, Kommunal, Växjö.

Pressbilder

Anna Jois

Anna Jois

Fotograf: Jannis Politidis

Kommunikation & Bemötande

Medarbetare & Team

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2