Hem > Personligheter > Runar Sögaard

Runar Sögaard

Din attityd kan förändra ditt liv - Ledarskap och personlig utveckling

Runar Sögaard har arbetat med föreläsningar och personlig utveckling i många år. Sedan 1999 har han fokuserat på ledarskapsutbildning och organisationsutveckling inom näringslivet.

Han är en mycket uppskattad och inspirerande föreläsare inom ledarskap- och personalutveckling men är också en kompetent mental coach för många företagsledare. Runar har undervisat, utbildat och utvecklat människor i över 35 länder sedan 1988, och under de senaste tio åren har hans huvudfokus varit på chefs- och ledarskapsutveckling. Runar har över 14000 timmar av individuella sessioner med utveckling och träning av chefer och ledare.

Runar Sögaard har arbetat med inspirationsföreläsningar, personlig utveckling och ledarskapsfrågor runt om i världen, bland annat i USA, Norge, Sverige, Finland, Australien och Danmark. Han har hjälpt VD:ar, chefer, artister och idrottare med bland annat att prioritera rätt, personliga mål, motivation och time management.

Många har blivit stöpta i en form där både Jantelagen och negativa begränsningar präglar ens liv. Runar vet, inte minst av egna erfarenheter, hur lätt människor fångas av förutfattade meningar. Både våra egna och omvärldens. Hans föreläsningar är fyllda av inspiration, humor och konkreta nycklar till hur du ska nå dina mål.

Runar förläser på svenska, norska och engelska.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta