Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Runar Sögaard

Runar Sögaard

Din attityd kan förändra ditt liv - Ledarskap och personlig utveckling

Runar Sögaard har arbetat med föreläsningar och personlig utveckling i många år. Sedan 1999 har han fokuserat på ledarskapsutbildning och organisationsutveckling inom näringslivet.

Han är en mycket uppskattad och inspirerande föreläsare inom ledarskap- och personalutveckling men är också en kompetent mental coach för många företagsledare. Runar har undervisat, utbildat och utvecklat människor i över 35 länder sedan 1988, och under de senaste tio åren har hans huvudfokus varit på chefs- och ledarskapsutveckling. Runar har över 14000 timmar av individuella sessioner med utveckling och träning av chefer och ledare.

Runar Sögaard har arbetat med inspirationsföreläsningar, personlig utveckling och ledarskapsfrågor runt om i världen, bland annat i USA, Norge, Sverige, Finland, Australien och Danmark. Han har hjälpt VD:ar, chefer, artister och idrottare med bland annat att prioritera rätt, personliga mål, motivation och time management.

Många har blivit stöpta i en form där både Jantelagen och negativa begränsningar präglar ens liv. Runar vet, inte minst av egna erfarenheter, hur lätt människor fångas av förutfattade meningar. Både våra egna och omvärldens. Hans föreläsningar är fyllda av inspiration, humor och konkreta nycklar till hur du ska nå dina mål.

Runar förläser på svenska, norska och engelska.

Runar Sögaard

Runar Sögaard

Inspirerande föreläsare

Företagsledare som föreläser

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2