Hem > Personligheter > Mike Florette

Mike Florette

Nyfikna medarbetare utvecklar företaget

Mike Florette har över tjugo års erfarenhet som underhållare och föreläsare. Han arbetar med företagsutveckling och är utbildad inom retorik, psykologi och ledarskap.

Mike Florette skräddarsyr alla sina föreläsningar, utbildningar och uppdrag med fingertoppskänsla, bredd och erfarenhet. Som retoriker belyser han ämnen och problemställningar från flera olika perspektiv och hjälper åhörarna att släppa loss energin och kreativiteten för att få nya resultat. Mike föreläser om ett ledarskap som ska vara hållbart och som med lätthet kan inspirera till nya beslut som leder till hållbara resultat. Det handlar om att få medarbetare nyfikna, de ska bli inspirerad och ha en vilja att utvecklas med företagets förändringar. Mike föreläser även om vikten av och hur man får god Psykosocial arbetsmiljö

Mike är författare till tre böcker. Han är högskoleutbildad i retorik, gruppsykologi, ledarskap, coachning samt organisation. Mike har drivit företag i 30 år och varit företags- och chefscoach samt mentor. 2013 blev han utsedd av tidningen Chef till en av Sveriges hetaste talare. Med humor och kunskap om mänskligt beteende skapar Mike en känsla av lärande och att förändringar alltid är möjligt - en känsla som stannar kvar länge. Han använder vetenskapliga metoder och processer och skapar en fantastiskt god stämning föreläsningen eller seminariet med målet att ta er från där ni är - till dit ni vill!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta