Mike Florette

Nyfikna medarbetare utvecklar företaget

Mike Florette har över tjugo års erfarenhet som underhållare och föreläsare. Han arbetar med företagsutveckling och är utbildad inom retorik, psykologi och ledarskap.

Mike Florette skräddarsyr alla sina föreläsningar, utbildningar och uppdrag med fingertoppskänsla, bredd och erfarenhet. Som retoriker belyser han ämnen och problemställningar från flera olika perspektiv och hjälper åhörarna att släppa loss energin och kreativiteten för att få nya resultat. Mike föreläser om ett ledarskap som ska vara hållbart och som med lätthet kan inspirera till nya beslut som leder till hållbara resultat. Det handlar om att få medarbetare nyfikna, de ska bli inspirerad och ha en vilja att utvecklas med företagets förändringar. Mike föreläser även om vikten av och hur man får god Psykosocial arbetsmiljö

Mike är författare till tre böcker. Han är högskoleutbildad i retorik, gruppsykologi, ledarskap, coachning samt organisation. Mike har drivit företag i 30 år och varit företags- och chefscoach samt mentor. 2013 blev han utsedd av tidningen Chef till en av Sveriges hetaste talare. Med humor och kunskap om mänskligt beteende skapar Mike en känsla av lärande och att förändringar alltid är möjligt - en känsla som stannar kvar länge. Han använder vetenskapliga metoder och processer och skapar en fantastiskt god stämning föreläsningen eller seminariet med målet att ta er från där ni är - till dit ni vill!

Pressbilder

Mike Florette

Moderatorer som inspirerar

Inspirerande konferencierer

Inspirerande utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });