Hem > Personligheter > Nils-Eric Tedgård

Nils-Eric Tedgård

Konsten att lyssna

Psykologen Nils-Eric Tedgård är en mångfacetterad skicklig och entusiastisk föreläsare som fångar sin publik. Svåra ämnen tar han upp på ett konkret, tydligt och spännande sätt.

Nils-Eric Tedgård är leg psykolog och började sin psykologbana med att studera SAS förändringsprojekt "Riv pyramiderna" under ledning av Jan Carlzon.

Han har lett förändringsprojekt i skolan, skrivit två böcker om kommunikation på Liber förlag, varit referens åt Skolverket, samarbetet med LR, debatterat skolan på Brännpunkt i SvD, mm.

Nils-Eric har bedrivit sin verksamhet som psykolog, konsult och föreläsare inom skola och näringsliv sedan 20 år tillbaka.


Läraren är den främsta faktorn för elevens resultat

Alla vill ha goda resultat, kvalitet, i skolan men det verkar svårt att nå samstämmighet kring hur det ska gå till. Det unika med John Hatties forskning är att den utgår från data som är så omfattande att man måste förhålla sig till den.

Hattie vänder upp och ner på debatten. Han visar att små klasser, läxor, lärarutbildning och andra faktorer som hållits heliga inte har någon större inverkan på elevers lärande. Vad som däremot spelar roll är läraren, synen på lärandet och fokus på strategier för lärande.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta