Hem > Personligheter > Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Kristallbelönade programledare - Massor av TV-succéer

Flitigt förekommande i TV-kanalerna och dessutom bästsäljande författare, talare och entreprenörer. De är även personliga och oförutsägbara intervjuare och lysande moderatorer.

Flerfaldigt Kristallenbelönade programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har en lång rad uppmärksammade TV-succéer bakom sig, bl a Ursäkta Röran, High Chaparall, 100 Höjdare, Grattis Världen, Ett Herrans Liv, Boston Tea Party för att bara nämna några av produktionerna. De har också en mycket framgångsrik podcast som är den mest nedladdade av alla i Sverige.

Tillsammans har de också skrivit flera bästsäljande böcker. Med hjälp av kreativitet och okonventionella arbetsmetoder har duon skapat en egen nisch inom svensk media, där allt är tillåtet och ingenting är förutsägbart. Filip och Fredrik är dessutom entreprenörer, tillika delägare i ett produktionsbolag.

I sin föreläsning berättar Filip och Fredrik personligt och humoristiskt om vikten av att våga falla ur ramen och att inte gå i upptrampade fotspår. De utgår från sin egen resa, från utskällda sidekicks i OS-programmet Hello Sydney till prisbelönta programserier. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är också lysande moderatorer, med mer än femton års erfarenhet som intervjuare, från Göran Persson, Mikael Persbrandt och Fredrik Reinfeldt till Mike Tyson och Bono.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta