Hem > Personligheter > Cyndee Peters

Cyndee Peters

Artist, körpedagog och författare - Krisbearbetning och framtidstro

Cyndee Peters berättar på ett öppenhjärtigt sätt om hur det är att gå in i en kris och hur det är att komma ur den. kriser är oundvikliga i livet och vi måste lära oss att leva med dem - och att bli starkare av dem.

Cyndee Peters är artist, körpedagog, föreläsare, egen företagare, författare och talare. Hon har en BA i sociology från University of New York och ett graduate diploma från Stockholms Universitet. Som föreläsare är hennes ämnen krisbearbetning, framtidstro, sorghantering och krisen – din möjlighet.

Cyndee Peters delar med sig på ett ärligt, men aldrig utelämnande sätt, av sina upplevelser av hur det känns att gå igenom och sedan komma ur en svår kris. Kriser och smärtsamma separationer hör till livet och är oundvikliga. Alla råkar ut för dem förr eller senare, något hon själv erfarit då hon för ett antal år sedan inom loppet av elva dagar förlorade både sin man och sin mor. En kris är ny situation som vi inte har beredskap för, och den kommer att kräva att vi mobiliserar det allra bästa inom oss for att klara av den. Hon menar också att hon på grund av denna erfarenhet idag säkerligen är en bättre sångerska och absolut en bättre människa

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta