NYTT - Föreläsningar i mobilen

Personalutbildning – när du vill, var du vill, hur ofta du vill med Talarforum Insikt

För att företag och organisationer på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna arbeta löpande med personalutveckling har Talarforum startat appen Insikt. Sveriges främsta föreläsare och experter är samlade och behandlar ämnen som mål, förändring, ledarskap, kommunikation, samarbete m.m.

Personalutbildning – när du vill, var du vill, hur ofta du vill med Talarforum Insikt.

Ett sätt att arbeta med appen är att välja ut en föreläsning att lyssna på individuellt för att sedan diskutera i grupp och göra de tillhörande fördjupande frågorna. Alla blir involverade och kan genom diskussioner komma fram till hur det ska appliceras på den egna verksamheten. Säger Joakim Hibell, projektledare för Talarforum Insikt.

Avdelningen, ledningsgruppen eller hela företaget lyssnar när de vill och hur många gånger de vill på de olika kategorierna. Appen kan även förlänga effekten av föreläsningen från en kick-off eller utbildningsdag.

Välj att arbeta vidare med samma tema för att följa upp och verkligen genomföra förändringen eller kanske stärka arbetsglädjen. Flexibiliteten av att lyssna när man vill ökar möjligheten att ta in budskapet då det sker när personen som lyssnar är mottaglig. Du kan lyssna på väg till jobbet, under träningspasset eller när helst det passar dig. Säger Joakim Hibell, projektledare för Talarforum Insikt.

Vi är glada att appens föreläsningar redan används på såväl stora bolag som H&M och PWC samt enskilda skolor och småföretag.

Personalutvecklingen blir enkel, tillgängligt och på dina villkor. Låt Insikt bli en del i din personalutveckling. Motiverad personal är bland det viktigaste en framgångsrik organisation har!

Vill du veta mer om Insikt och hur ditt företag kan arbeta med appen?
Läs mer på talarforum.se/insikt och kontakta oss på insikt@talarforum.se eller 08-545 535 00.

Personalutbildning  när du vill var du vill hur ofta du vill med Talarforum Insikt För att företag och organisationer på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna arbeta löpande med personalutveckling har Talarforum startat appen Insikt Sveriges främsta för

Bli avslutsexpert med Antoni Lacinai

Vi har talat med Antoni Lacinai som är ny föreläsare på Insikt. Han föreläser om hur du blir avslutsexpert och vi har frågat honom vad han tycker om Insikt?

-Det finns flera fördelar med Insikt. Att ha en samlad kunskapsbank av ämnen och experter i en app. Att det är just ljudföreläsningar gör att du kan lyssna utan att kolla. Och så är det snyggt paketerat med korta musikpauser och ett bra format. Proffsigt arrangerat helt enkelt. Säger Antoni Lacinai.

Varför har du valt att finnas med i appen Insikt?

-Jag blev faktiskt matchmakad av min talarkompis Kjell Dahlin, och först därefter insåg jag vilken bra app det var, fylld av smarta människor som delar med sig av sina tips. Jag har använt den flitigt och lyssnat på en mängd kollegor under sommaren. Det är en ära att vara en av talarna där.

Vad skulle du säga är den största nyttan för företag att använda sig av tjänsten?

-Du får med dig många tips och tankar som kan hjälpa dig nå bättre resultat i ditt affärsliv. Och för dig som vill använda din tid väl så är Insikt perfekt att lyssna på när du sitter i bilen, bussen, tåget, klipper gräsmattan eller något annat. Då tar den ingen tid från något annat.

Din insiktsföreläsning heter Bli avslutsexpert vad handlar den om och varför är den bra att lyssna på?

-Den handlar om hur du kan göra för att få ett åtagande från en intresserad kund så att affären inte rinner ut i sanden. Jag går igenom tre beslutsstilar en kund kan ha och vilka avslutstekniker som matchar de respektive stilarna. Många säljare tycker att just den biten är den svåraste. Jag baserar föreläsningen på en av mina böcker; Framgångsrika kundsamtal.

Läs mer om Insikt

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2