Anders Wiman

Anders Wiman

Entreprenör och företagsledare - Byggde bilar med stor drivkraft

Anders Wiman började bygga specialfordon redan som 18-åring. Han sydde bilklädslar på morsans symaskin utan att kunna sy. Nu talar han om personlig utveckling och om att aldrig ge upp.

Anders Wiman har en spännande historia och en mångfacetterad erfarenhet. Som ung rebell i Gästrikland byggde han upp sitt specialfordonsföretag från ingenting till närmare 100 anställda. På senare år har han bland annat varit projektledare för ett av det mest omfattande och publika trafiksäkerhetsprojekten i Sverige, med ansvar för utveckling och etablering av alla de "fartkameror" som räddar liv längs våra vägar.

Anders har anlitats för otaliga utvecklingsprojekt, styrelseuppdrag och som rådgivare, mentor och coach till ledare, entreprenörer och kreatörer i både offentlig sektor och det privata näringslivet. Till detta har Anders lagt en stor nyfikenhet, kunskapstörst och praktiskt utforskande av mänskligt beteende och personlig utveckling.

Genom att ständigt vara aktiv i nya spännande projekt är Anders föreläsningar alltid späckade med aktuella exempel, som man kan relatera till och känna igen sig i. Han tar åhörarna med på en resa där händelser, situationer och exempel ena stunden kommer från verkstadsgolvet eller Rikspolisstyrelsen för att i nästa stund landa i mötet mellan lärare och elever i skolans värld. Alltid med en sann humanistisk människosyn och medvetenhet om att kunskapen om mänskligt beteende är grunden för all utveckling.

Med Anders Wiman som föreläsare är ni säkra på att ingen lämnar salen oberörd och att budskapen kommer att göra bestående avtryck hos alla som deltar.

Pressbilder

Anders Wiman

Anders Wiman

Inspirerande utbildare

Utbildare med en företagsledarhistoria

Inspirerande föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2