Hem > Personligheter > Mikael Rehnberg

Mikael Rehnberg

Stressrelaterad ohälsa i arbetslivet

Mikael Rehnberg är biolog och arbetsmiljökonsult. Han föreläser och utbildar om en bred palett av frågeställningar som anknyter till arbetsliv, arbetsmiljö och folkhälsa.

Mikael Rehnberg är arbetsmiljökonsult. Han har även varit projektledare för Friskare arbetsplatser, ett mångårigt projekt vars syfte var att åstadkomma hållbara hälsoekonomiska effekter i arbetslivet. Fokus i projektet var att väva samman systematiken i ett traditionellt förebyggande arbetsmiljöarbete med hälsofrämjande strategier på individ- och organisationsnivå. Mikael är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom områden såsom psykosocial arbetsmiljö, hälsofrämjande strategier och stressrelaterad ohälsa där det biologiska perspektivet kombinerat med träffsäker och tankeväckande humor uppskattats mycket.

Mikaels föreläsningar bygger på den senaste forskningen och svarar på frågan: Vad kan arbetsgivaren samt du själv göra för att skapa ett hållbart arbetsliv för alla?

"Mikael är en mycket uppskattat samarbetspartner för oss inom Hemköpskedjan. Han har utbildat och hållit seminarier både för chefer och medarbetare om såval systematiskt arbetsmiljöarbete och hur man kan upptäcka och förebygga stressrelaterad ohälsa. Våra utvärderingar har alltid gett Micke högsta betyg, han är både kompetent, inspirerande och rolig att lyssna på". Maud Johansson, HR-Generalist Hemköpskedjan

"Mikael är jätteintressant och väldigt trovärdig. Han fick ihop "biologilektionen" med verkligheten och hur vi fungerar på ett mycket bra sätt. Han hade sina roliga kopplingar på det han pratade om och bjöd på sig själv. Lugn och förtroendeingivande. Mikael stannade kvar en stund efteråt vilket visade på ett stort intresse för publiken vilket uppskattades enormt av de 170 deltagare som var på plats och lyssnat under dagen. Mikael bidrar till att man får upp ögonen och kan se olika varningssignaler." Eva Eriksson, Verksamhetschef. AFA Sjukförsäkrings AB.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta