Hem > Personligheter > William Ahrén

William Ahrén

Processledning och projektledning

William Ahrén är grundare av konsultbolaget nected och driver idag företaget på heltid. William har många års erfarenhet som konsult inom försäljning, marknadsföring och projektledning.

William Ahrén har varit med och etablerat många varumärken i Skandinavien bl.a Vitamin Well och Reztart. Han är utbildad Kaospilot och är en mycket erfaren facilitator. William kan driva mindre delprojekt, stora transformationer men också ta interims uppdrag. Senast kommer William från Hyper Island där han byggde nya strategier för försäljning av executive utbildningar i både traditionella och digitala kanaler.

Processer inom digital utveckling

Att ha och kunna driva rätt processer är en av de viktigaste kuggarna i en lyckad digital transformation. Future mapping, prototyping, storybuilding, idégenerering eller mål och värdeskapande processer är några av många processer som är bra verktyg i transformations arbete. William har en bred verktygslåda för att kunna navigera i ett föränderligt landskap där gammalt möter nytt.

Projektledning

I ett digitalt transformationsarbete handlar det mycket om förändring och att koppla ihop många olika lager i företaget. William är tekniskt kunnig, förstår affären och vilken riktning man bör ta för att bäst möta dem nya utmaningarna. Detta arbete handlar om att analysera information och relatera dem till affären och kundupplevelsen. William är en trygg person som får dem rätta sakerna att hända när en traditionell affär ska anpassas till den digitala världen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta