Arne Forstenberg

Arne Forstenberg

Miljökämpen som blev strategikonsult

Arne Forstenberg håller inspirerande och underhållande föreläsningar som beskriver nya perspektiv, visioner och möjligheter i morgondagens affärsvärld, där fokus kommer att ligga på användarfokus, hållbarhet och digitalisering.

Arne Forstenberg är miljökämpen som blev strategikonsult. Efter många år som snäll och ideell insåg Arne att hans kunskaper och förmåga att sprida visioner kunde skapa stort värde och åstadkomma viktiga förändringar inom näringslivet. Tillsammans med strategen och varumärkesexperten Olof Ålenius driver han den framgångsrika strategibyrån Global Focus med kunder som ICA Banken, Folksam, Telenor Connexion och Åbro Bryggeri.

Arnes föreläsningar är inspirerande, interaktiva och underhållande och kan anpassas efter behov.

AKTUELLA FÖRELÄSNINGAR:

Välkommen till Den nya eran
Vad betyder det att världens vanligaste person saknar både bankkonto och bil, men har en mobiltelefon? Att innehålls-förteckningen blir viktigare än reklam-budskapet? Att det sålts mer än 100 miljoner elcyklar i Kina på 10 år? Och varför börjar tyskarna få brist på tak?

Föreläsningen, baserad på fascinerande konkreta exempel från hela världen, introducerar publiken för en ny era där användarfokus, digitalisering och hållbarhet är de nya ledorden för att lyckas. Ni går därifrån uppfyllda av nya perspektiv, visioner och möjligheter.

Hållbarhet - en väg till Smartare Business
Världen förändras och det gör även konsumenternas förväntningar. Arne visar en rad inspirerande, underhållande och fascinerande exempel på varumärken och företag som lyckats genom att skapa värde för sina kunder och samtidigt arbeta för en mer hållbar värld. Föreläsningen fokuserar på hur din verksamhet kan arbeta både visionärt och kreativt för att lyckas i denna nya era där användarfokus, digitalisering och hållbarhet är de nya ledorden för att lyckas.

Pressbilder

Arne Forstenberg

Arne Forstenberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2