Johan Berger
Fotograf: Rickard Abrahamsson

Johan Berger

Du måste inte älska dina jobbarkompisar

Det räcker om du älskar att jobba med dem.

Vad skulle det innebära om alla kände sig sedda, hörda och bekräftade i din verksamhet? Johan Berger - uppskattad föreläsare inom kommunikation och teambuilding, inspiration för chefer, ledare och medarbetare. Föreläsningar och workshops om våra relationer på arbetstid.

När Du som beställare inom näringsliv, vård och omsorg eller konferens vill boka någon som verkligen kan inspirera, motivera och ge verktyg till den positiva förändringen du vill se på jobbet, då är Johan 100% matchning. Genom att utmana kognitiva mönster och kulturer med hjälp av ett utvecklingsinriktat lärande har han som föreläsare, coach och handledare fått chefer, ledare och medarbetare att utforska och genomföra positiva förändringar på många arbetsplatser i Sverige. Men det får inte bara bli snack. Det ska vara roligt också!

Han är född och bosatt i Linköping på den vindpinade Östgötaslätten. Med en tidigare 30-årig yrkesresa med start som grön tonåring inom välfärden, arbetar Johan sedan 2010 som föreläsare och coach för att chefer, ledare och medarbetare ska trivas och fungera så bra som möjligt i sina uppdrag.

Hans senaste bok Reflektioner till kaffet är årets inspirationsbok 2018 inom vård och omsorg.

Föreläsningsrubriker:

  • Relationer på arbetstid
  • Samarbeta så mycket bättre
  • Coachande ledarskap

Sagt om Johan: "Du har tänt ett hopp hos personalen och det finns en tro på att allt kan bli bättre." - Mari "Mia "Asklund/Enhetschef Norrköpings kommun.

Pressbilder

Johan Berger

Johan Berger

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2