Hem > Personligheter > Erik Ringertz

Erik Ringertz

Om värderingsstyrning i praktiken - Att utgå från människorna

Erik Ringertz ser företaget som en rörelse och sig själv som en gängledare. Hans medarbetare är renässanskonstnärer. Erik Ringertz blev utsedd till Årets chef 2014 och Årets VD 2016.

Erik Ringertz ägnar sig åt "extrem delegering". Den goda ledaren fattar tydliga beslut. Erik Ringertz säger konsekvent ja – till allting. När andra försöker förebygga konflikter genom att lokalisera dem så tidigt som möjligt, älskar Erik Ringertz konflikter och konstaterar, nästan med en axelryckning, att när hjärtat är med och alla engagerar sig blir det väldigt känslosamt.

Erik är en chef som vill få medarbetarna att växa lika mycket som resultatet. Han bygger framgången inifrån, med hjälp av ett gediget och tydligt ledarskap. Han är framtidens ledare redan i dag.

Erik Ringertz blev utsedd till Årets chef 2014 med motiveringen: "Han är en modig chef som med hela sitt väsen visar vad ett värderings-fokuserat ledarskap innebär. På Netlight förstår alla företagets kultur på djupet, trots att traditionella strukturer saknas. Han har en modern ledarstil som lockar talanger och som ger en skymt av hur morgondagens ledarskap kan se ut. Han bejakar kreativitet och får alla att längta till jobbet. På Netlight känner alla Erik Ringertz."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta