Kristofer Klerfalk

Kristofer Klerfalk

Med vinnande träffsäkerhet

Kristofer Klerfalk är en av vår tids innovatörer inom läkemedel, eHälsa, tech och digitalisering.

Apotekaren, serieentreprenören, föreläsaren, baritontenoren, överlevnadsinstruktören, styrelseproffset och dryckestillverkaren Kristofer Klerfalk, har i ett magasin, baserat på antalet strängar snarare liknats vid en harpa än en lyra. Han är en mycket uppskattad föreläsare och moderator som engagerar och inspirerar. Allt med en vinnande träffsäkerhet.

Att se möjligheter och ta nya disruptiva idéer från tanke till genomförande har blivit Kristofers och hans kompanjoners signum. Resultatet är flertalet branschomställningar där gängse rutiner, invanda hjulspår och vanor har utmanats på ett innovativt och framgångsrikt sätt. En av hemligheterna bakom framgångarna är att ny teknologi används och hur teamen sätts upp och arbetar.

Föreläsningar:
Hur kommer du leva med Artificiell Intelligens och Tech i framtiden?
Kristofer levererar en ögonblicksbild om det absolut senaste innovationerna inom Tech-sektorn men även en framtidsspaning som landar i ett resonemang kring vilken roll och effekt artificiell intelligens kommer få.

Från idé till innovation
Ett föredrag om hur man får en idé att materialiseras. Exempel på egna erfarenheter såväl som andra svenska disruptiva framgångar inom hälsa, sjukvård, läkemedel och digitalisering. Som åhörare får du verktyg som hjälper dig att genomföra förändring och få nya idéer att bli verklighet.

Agilt och praktiskt ledarskap
Föredraget tar utgångspunkt i verkliga händelser med efterföljande resonemang kring hur en ledare kan och bör agera i olika situationer. Praktiska verktyg och råd hur man kan hantera komplicerade och vardagliga situationer gås igenom. Du får också ett antal rekommendationer kring vad du absolut inte bör göra. Andra delen i föreläsningen lyfter vad som är signifikant för framgångsrika team. En genomgång av forskningen inom området kompletteras av egna erfarenheter. Hur ser ett ett framgångsrikt team ut och hur kommer man dit?

Pressbilder

Kristofer Klerfalk

Kristofer Klerfalk

Farmaceut och entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2