Hem > Personligheter > Tommy Dahlman

Tommy Dahlman

Livsinställning, att hantera sorg, ledarskap och medarbetarskap

Tommy Dahlman har hållit mer än 2000 offentliga föreläsningar i kulturhus, teatrar, kyrkor, bygdegårdar och företag. Han har skrivit 9 böcker med en totalupplaga på över 100 000 ex.

Tommy Dahlman föreläser inspirerande och underhållande om bland annat livsinställning, att hantera sorg, ledarskap, medarbetarskap och samarbete. Hans innehåll passar i större sammanhang där hans underhållande sida skapar optimism och glädje på konferenser och event. Han är även van med att tala till mindre grupper där hans mix med samtalsövningar ger en känsla av delaktighet och ventilation.

I sin föreläsning "Kall eller Klok av Kris - om konsten att gå vidare" delar Tommy Dahlman med sig av sina egna personliga kriser som inträffade under hans uppväxt. Genom flera oberoende av varandra trafikolyckor förlorade han alla sina syskon och syskonbarn. Att vara ensamt barn med föräldrar som förlorat tre barn och två barnbarn inom loppet av några år har präglat hans syn på livet och människor. När tiden inte läker alla sår lär tiden oss något om: rädslor, bördor, sorger, stormar, oro, integritet och karaktär.

Tommy Dahlman föreläser även om ledarskap, inställning och attityder. Rätt livsinställning kan göra skillnad både i det privata livet och på arbetsplatsen. Livet består av många olika pusselbitar och val. En del är lätta att genomföra, andra vill man helst slippa. Nyckeln ligger i hur vi förhåller oss till allt. I sina föreläsningar hjälper Tommy ledare och medarbetare att forma en kreativ arbetsmiljö.

Tommy Dahlmans föredrag har ett stort underhållningsvärde. Hans egna ord är: Och kom håg: Unna dig regelbundet hjärtliga skratt – det är en billig medicin!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta