Hem > Personligheter > Tobias Barenthin Lindblad

Tobias Barenthin Lindblad

Gatukonst, graffiti, reklam och stadsplanering

Tobias Barenthin Lindblad föreläser om och ger workshops i graffiti, gatukonst och urbanitet. Han är också är specialiserad på utgivning och distribution på böcker om sub- och populärkultur.

Tobias föreläser om gatukonst, graffiti, reklam, stadsplanering, och rätten till det offentliga rummet. Tobias Barenthin Lindblad har en utbildning i etnologi, media- och kommunikationsvetenskap och tyska vid Stockholms universitet.

Han har sedan 1996 bland annat föreläst på företag, högskolor, museer, och i riksdagen. Tobias Barenthin Lindblad är också verksam som fri skribent och debattör, bland annat för Göteborgs-Posten. Sedan sommaren 2006 leder han även de i media uppmärksammade stadsvandringar om gatukonst i Stockholm. Han är en av de stora auktoriteterna inom gatukonst och är ofta med i media som expert.

Teamwork i form av graffitiworkshop Letar du en annorlunda aktivitet till en speciell händelse så är en graffitiworkshop en annorlunda, spännande och tankeväckande händelse för alla deltagare. Grupper från några få till femtio eller fler personer guidas igenom graffitins bakgrund och arkitektur och i små grupper får deltagarna sedan skapa sitt eget konstverk med sprejfärg. Det går att skräddarsy workshops för alla tillfällen, från en timme till en halv- eller heldag. Hör av dig så berättar vi mer.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta