> > >

Pressrelease 2012-02-09

Årets talare i Sverige 2011 – Han är Sveriges populäraste föreläsare i näringslivet

Från början var han ingen självklar stjärna med stor publik, men målmedvetenhet, noggrannhet och jakten på ständiga förbättringar för att skapa den perfekta föreläsningen har successivt lett honom till toppen. Talarforums kunder har röstat fram Olof Röhlander till Årets talare 2011. Idag är Olof Röhlander Sveriges mest efterfrågade föreläsare i näringslivet och utsedd till Årets talare, säger Fredrik Sjöholm talaransvarig på Talarforum.

Motivering: Hans ambitioner och höga mål inspirerar andra att känna att det möjligt att förändra sitt liv. Hans retorik, närvaro och stora humor håller högsta klass. Men det som gör Olof unik är hans engagemang, vilja, övertygelse och modet att gå sin egen väg. Som coach delar han med sig av egna och andras framgångar och misslyckanden, berör publiken i hjärtat, menar varje ord han säger och lever som han lär.

Olof Röhlander har en bakgrund som elitspelare i bordtennis, är licensierad mental tränare och certifierad coach. Tidigare verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget, Örgryte Fotboll, ordförande i Riksförbundet för mentala tränare och syns ofta som expert på mental träning i media. Han föreläser om motivation, inspiration, målsättning och mental träning. Genom en trägen och målmedveten satsning har han idag blivit Sveriges mest efterfrågade föreläsare. Trots hundratals föreläsningar runt om i landet varje år har han även hunnit med att debutera som författare med försäljningssuccén ”Det blir alltid som man tänkt sig”.

– År 2006 satte jag upp Talarforums pris "Årets talare" som en fiktiv löpsedel hemma. Ett oerhört högt ställt mål, nästan för svårt, konkurrensen var mördande. Men jag körde på med en kompromisslös målmedvetenhet, vågade tro på drömmen. Att just jag får det här priset visar därför att det blir som man tänkt sig, säger en lycklig Olof Röhlander.

– Jag har sett Olof föreläsa många gånger genom åren och sett hur han hela tiden har utvecklats och slipat på detaljer för att bli ännu bättre. Hans utveckling som föreläsare har verkligen gett resultat. Under hösten 2011 har det inte gått en dag utan att flera kunder i näringslivet har hört av sig och velat boka honom och nu i början av 2012 är han om möjligt ännu hetare, säger Fredrik Sjöholm, talaransvarig på Talarforum.

Utmärkelsen Årets talare delas sedan 2006 ut av kompetensnätverket Talarforum. Tävlingen är öppen för alla att nominera en person som har stimulerat, motiverat och berört dem under året. Det kan vara en expert, utbildare, konsult, företagsledare, inspiratör eller någon annan. Huvudsaken är att det är någon som på ett exceptionellt sätt förmedlar sitt budskap. Årets talare 2010 var psykologen och föreläsaren Jörgen Oom.

För mer information:

Fredrik Sjöholm : +46-70-365 37 47,

Talarforum har Europas största kompetensnätverk med över 8000 talare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer. Vi matchar extern kompetens till möten och utbildningar som bidrar till att stärka våra kunders attraktions- och konkurrenskraft.
Talarforum grundades 1995 och ingår tillsammans med dotterbolagen Speakersforum Finland Eventforum Finland, Talerforum Norge och Taleforum Danmark i koncernen TF Group. I Sverige har Talarforum kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Koncernen omsätter 185 miljoner kronor och har drygt 60 anställda.

Olof Röhlander
Olof Röhlander - Årets talare 2011

Pressbild Olof Röhlander

Mer info / Rådgivning

Namn
Företag
E-post
Telefon

Årets talare 2011 - Olof Röhlander

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta