Ian Fredén

Ian Fredén

Värderingar, förändring och coachande ledarskap

Ian Fredén har arbetat större delen av sitt yrkesliv inom SEB i Sverige, Hong Kong och Singapore. Han har många års erfarenhet som ledare i olika befattningar.

Tidigare har Ian Fredén bland annat varit chef för SEBs corporate banking i Asien, och global chef för bankens cash management utveckling. I sin nuvarande roll är han chef för SEBs operationella riskkontroll. Ian är civilekonom, har post-graduate studier i "Advanced International Studies" vid Johns Hopkins University och är certifierad utbildare inom NLP med fokus på ledarskap, kommunikation och lärande.

Ians föreläsningar handlar om vad som fungerar och vad som inte fungerar i en verksamhet, varför vissa lyckas nå sina mål, medan andra sliter utan resultat. Han talar inspirerande, tankeväckande och med humor kring värderingar som fungerar, målsättningar som väcker känslor och hur man tar sig förbi de mentala hinder som kan fälla den mest genomtänkta affärsplan.

Exempel på föreläsningsteman: "Kraften i att frigöra potential", "Du är dina föreställningar", "Förändring" och "Värderingar som ger värde".

Ian Fredén

Ian Fredén

Inspirerande föreläsare

Inspirerande utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2