Hem > Personligheter > Ian Fredén

Ian Fredén

Värderingar, förändring och coachande ledarskap

Ian Fredén har arbetat större delen av sitt yrkesliv inom SEB i Sverige, Hong Kong och Singapore. Han har många års erfarenhet som ledare i olika befattningar.

Tidigare har Ian Fredén bland annat varit chef för SEBs corporate banking i Asien, och global chef för bankens cash management utveckling. I sin nuvarande roll är han chef för SEBs operationella riskkontroll. Ian är civilekonom, har post-graduate studier i "Advanced International Studies" vid Johns Hopkins University och är certifierad utbildare inom NLP med fokus på ledarskap, kommunikation och lärande.

Ians föreläsningar handlar om vad som fungerar och vad som inte fungerar i en verksamhet, varför vissa lyckas nå sina mål, medan andra sliter utan resultat. Han talar inspirerande, tankeväckande och med humor kring värderingar som fungerar, målsättningar som väcker känslor och hur man tar sig förbi de mentala hinder som kan fälla den mest genomtänkta affärsplan.

Exempel på föreläsningsteman: "Kraften i att frigöra potential", "Du är dina föreställningar", "Förändring" och "Värderingar som ger värde".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta