Hem > Personligheter > Eva Faye Wevle

Eva Faye Wevle

Litteraturvetare och författare - Talar om makt, ansvar, ledarskap

Frågorna kring makt och ansvar och om ledarskap har sysselsatt människor i decennier. Råd och dåd i managementlitteraturen kommer och går men vårt litterära kulturarv består.

Eva Faye Wevle är litteraturvetare och undervisar på Stockholms Universitet och även på Handelshögskolan i Stockholm med kursen Makt och ledarskap i litteraturen. Eva är dessutom talare och författare. Hennes ämnen handlar om makt, ansvar och ledarskap, ämnen som sysselsatt människor i tusentals år.

Frågor kring makt och ledarskap och deras implicerade moraliska problem har alltid sysselsatt mänskligheten. I vårt förhållningssätt till dessa speglas vår människosyn och vår etiska grundhållning. Managementteorierna kommer och går, men vårt litterära kulturarv består. Och där kan vi se vad människor tyckt om dessa frågor under århundradena. Eva Faye Wevle menar att vi kan, och vi måste lära av historien. I tider av stor förändring och turbulens som vår egen, blir det extra viktigt att se konstanterna, de eviga frågor som sysselsatt oss och ta del av andra tiders och kulturers reflektion kring dessa. Detta studium blir också en väg till en självreflektion som ger oss bättre förmåga att lära känna våra egna drivkrafter, motiv och moraliska grundregler.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta