Malin Anjou

Alltid på språng

Malin tror på att sätta sig själv i rörelse som nyckeln till utveckling och framgång.

Malin Anjou är idag VD på Stretch Evolve, tidigare Stretch Stockholm AB i 7 år samt VD för koncernen Stretch i 4 år. Hon har byggt upp det skandinaviska konsultbolaget Stretch sedan starten 2002, som idag består av 10 dotterbolag (hälften av VD:arna är kvinnor) i Sverige, Norge och Danmark med knappt 200 medarbetare.

Malin blev nominerad till hederspriset "Inspirerande ledarskap 2016" av Great Place to Work. Hon blev även nominerad till årets VD inom Employer Branding 2017 hos Universum. Stretch blev nämnt till Sveriges Bästa Arbetsplats av Great Place to Work alla år de har varit med d.v.s 2012, 2014 och 2016 samt en av Europas bästa arbetsplatser 2012 och 2014. De har flera gånger blivit utsedda till Karriärföretag, senast 2018.

Exempel på presentationer;

Hur du lyckats som kvinna i en mansdominerad bransch. Malin beskriver på ett personligt sina erfarenheter som i sin tur ger dig konkreta tips på vägen för hur du blir framgångsrik.
Hur blir du din egen ledare? En presentation för hur du själv tar kommandot över din egen resa. Du väljer hur du vill att din framtid ska bli.
Hur blir du en ledare som andra vill följa. Malin tar dig med på en resa och ger konkreta tips på hur du formar ditt personliga ledarskap.
Ledarskap - Employer Branding hur svårt kan det vara?
Hur får du med din organisation i en större förändring? Från sina 25 år i branschen har Malin samlat på sig mängder av erfarenheter från stora förändringar allt från globala IT transformationer, fusioner av verksamheter till ändring av affärsmodellen. Vad är nyckeln till att lyckas.

Pressbilder

Malin Anjou

Modererander företatagsledare

Ledarskap

Ledarskap

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });