Malin Anjou

Malin Anjou

Årets VD – Så blir du en ledare som andra vill följa!

Malin Anjou blev nyligen utsedd till Årets VD på Universum Awards. Hon tar dig med på en resa och ger konkreta tips på hur du formar ditt personliga ledarskap.

Malin Anjou är VD på Stretch Evolve, hon har tidigare varit koncernchef för Stretch och har byggt upp det skandinaviska konsultbolaget sedan starten 2002, företaget består idag av 10 dotterbolag (hälften av VD:arna är kvinnor) i Sverige, Norge och Danmark.

Malin blev nominerad till hederspriset "Inspirerande ledarskap 2016" av Great Place to Work. Hon blev även nominerad till Årets VD 2017 på Universum Awards och vann sedan utmärkelsen 2019. Stretch blev utsedd till Sveriges Bästa Arbetsplats av Great Place to Work tre gånger samt en av Europas bästa arbetsplatser två gånger. De har även fått en rad andra nomineringar och priser.

Exempel på presentationer:

  • Hur du lyckats som kvinna i en mansdominerad bransch. Malin beskriver på ett personligt sina erfarenheter som i sin tur ger dig konkreta tips på vägen för hur du blir framgångsrik.
  • Hur blir du din egen ledare? En presentation för hur du själv tar kommandot över din egen resa. Du väljer hur du vill att din framtid ska bli.
  • Hur blir du en ledare som andra vill följa. Malin tar dig med på en resa och ger konkreta tips på hur du formar ditt personliga ledarskap.
  • Ledarskap - Employer Branding hur svårt kan det vara?
  • Hur får du med din organisation i en större förändring? Från sina 25 år i branschen har Malin samlat på sig mängder av erfarenheter från stora förändringar allt från globala IT transformationer, fusioner av verksamheter till ändring av affärsmodellen. Vad är nyckeln till att lyckas.

Pressbilder

Malin Anjou

Malin Anjou

VD

Fotograf: Paulina Westerlind

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2