Åsa Tönne
Fotograf: Mats Lundqvist

Åsa Tönne

Våga vara modig!

Det spelar ingen roll vad vi gör i våra liv eller vad vi arbetar med - det är hur vi lever och jobbar som är viktigt!

Åsa Tönne är en föreläsare, coach, författare och människa – hennes budskap är väldigt enkelt. Livet är en fantastisk gåva och det skall vi vara rädda om. Det är en förmån att få vakna upp varje dag till en dag av nya möjligheter och erfarenheter.

Under de senaste fem åren har Åsa arbetat som en motiverande, positiv och inspirerande föreläsare och coach här i Sverige och utomlands. Hon delar med sig av de lärdomar livet gett henne, ger lite verktyg att fundera på och förhålla sig till, i livets "hurly burly".

Att låta den emotionella intelligensen, empatin och den egna klokskapen ta sin plats - då, när vi vågar se dessa lärdomar och lär oss inse hur vi kan balansera IQ och EQ till sin bästa potential – ja, då finns det inga gränser för vårt positiva ledarskap och att våga dela både glädjen och det jobbiga i våra liv. Men det är verkligen ett ständigt lärande och en enveten envishet som gäller.

Åsa Tönne har föreläst på både en afro/amerikansk kvinnokonferens i USA samt stort företag i Saudi Arabien för inte så länge seden. En av de viktigaste insikterna var att det spelar ingen roll vem vi är och vad vi gör – vi måste våga hitta och se balansen inom oss själva. När vi får verktygen till att hitta balansen och glädjen – ja då är vi fantastiska ledare, glädjespridare och människor. Så låt oss vara modiga – våga er ut i era liv! Världen är en magisk plats!

"Logik kan ta oss från A till B. Fantasi kan ta oss överallt!" - Albert Einstein.

Sagt om Åsa;

"Dina insikter, erfarenheter och resa ger oss alla – som skapar våra egna historier – hopp och möjligheter. Tack Åsa!" - Linda Clemons, CEO, Sisterpreneur Inc, USA.

"Det här är något vi alla bör arbeta med, trots livets svårigheter. Åsa levererade sitt budskap och sina kunskaper med otrolig närvaro och med en fantastisk förståelse för gruppen och resan de är på." - Haifa AlOwain, Corporate Communication, Al Muhaidib Group, Saudi Arabien.

"Jag kan varmt rekommendera att anlita Åsa som talare på kick-off eller event. Åsa delar med sig av sina erfarenheter med en sprudlande energi som gör att alla blir berörda och tar med sig något hem att tänka på." - Åsa Blomberg, Insamlingschef, Barncancerfonden.

"Slut! Vet inte vad jag ska säga? Vet bara att mitt liv blev rikare, ledsnare, gladare men framför allt är jag fruktansvärt tacksam. Tack Åsa!" - Peter Cehlin, Arbetsinstruktör, Stockholms Stad.

"Åsa fungerar som en inspirerande katalysator och delar hennes kraftfulla drivkraft och hennes fantastiska tacksamhet över livet" - Fredrik Bergling, TV-värd, moderator/konferencier.

Pressbilder

Åsa Tönne

Åsa Tönne

Fotograf: Mats Lundqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2