Sonia Elvstål

Sonia Elvstål

Ett ben kortare men ett helt liv rikare

Efter att ha förlorat sitt vänstra underben i en mc-olycka, upptäckte Sonia Elvstål att livet erbjuder nya början där man minst anar det. Genom hennes inspirerande föreläsningar delar hon med sig av sin resa mot återhämtning, målsättning och motivation.

Sonia Elvstål har etablerat sig som en pionjär inom Parasnowboard i Sverige. Hennes deltagande i SVT:s "Mot alla odds" och grundandet av Piratfestivalen är exempel på hennes järnvilja och optimism. Som Sveriges hittills enda klassificerade Parasnowboardåkare, tävlar hon globalt och visar att gränser är till för att övervinnas.

Sonia strävar efter att väcka större närvaro i livet genom att våga, kämpa och utmana. Hon delar med sig av sina erfarenheter, blandar humor med allvar för att skapa en känsla av att allt är möjligt. Med sin smittande livsglädje, tar hon åhörarna på en resa från olycka till ett liv fyllt av möjligheter och berikande livsval.

Sonia anpassar sina föredrag efter publiken, med ämnen som spänner från hälsa till kämparglöd och motivation. Oavsett sammanhang – personaldagar, kongresser eller medlemsmöten – erbjuder hon en energiboost och nya perspektiv som uppmuntrar till personlig och gemensam utveckling.

Sonia bevisar att livet kan ta nya vändningar efter oväntade händelser. Hon inspirerar till närvaro, positivitet, och samarbete, och visar hur viktigt det är att omfamna livet med en mäktig inställning. Hennes föreläsningar är mer än bara tal; de är upplevelser som får dig att skratta, gråta och reflektera över ditt eget liv och hur du kan göra skillnad.

Pressbilder

Sonia Elvstål

Sonia Elvstål

Parasnowboardåkare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2