Har du bokat talare och underhållare till årets julfest och kickoff?

Inför årets julfest och kickoff finns enormt många spännande och annorlunda alternativ att välja på.

Vid jultid är det helt rätt med matinspiration

Några av de populäraste är stjärnkockarna Markus Aujalay, Jan Boris-Möller och Christian Hellberg. En av de bästa inspiratörerna när det gäller det gäller mat och jul är Lotta Lundgren. Hon har varit programledare för tittarsuccéerna Landet Brunsås och Historieätarna. Lotta Lundgren pratar om julbordets historiska, kulturella och existentiella betydelse. När började vi äta julbord, varför äter vi det vi äter, hur har julbordets olika rätter hittat dit, vad har försvunnit under resans gång och varför detta museum över svensk matkultur är så betydelsefull för oss. En populär berättare när det gäller traditioner är historikern Christopher O`Regan. Han trollbinder sin publik och levandegör det förflutna som ingen annan.

Ståuppkomik och underhållande magi är alltid uppskattat

Några av de mest efterfrågade komikerna är Al Pitcher, Henrik Schyffert, Karin Adelsköld, Lennie Norman, Johan Rheborg, Jakob Öqvist, Zinat Pirzadeh och Jan Bylund. När det gäller illusionister så finns det få som slår rutinerade och rolige John Houdi på fingrarna. John har under många år varit en av Sveriges bästa företagsunderhållare. Om du istället föredrar silvertejp, graffiti och paintballpistoler (!), så rekommenderar vi starkt Brynolf & Ljung. De är utan tvekan Sveriges internationellt mest framgångsrika trolleriduo och har flera gånger uppträtt för mångmiljonpublik på tv runt om i världen.

En snackis

Om ni vill ha en riktig ”snackis” på festen eller eventet så finns det inget bättre än en proffsig mentalist. En mentalist ger illusionen av att kunna läsa publikens tankar och berätta detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till och som både väcker förundran, skratt och mycket prat efteråt. Vi arbetar med de absolut bästa underhållarna inom denna genre, bland annat Peter Gröning, Lars-Peter Loeld och Micke Askernäs.

Annan underhållning

När det gäller underhållning på julfest och event så är det få som kan toppa den roliga sångerskan, komikern och imitatören Maria Möller. En annan multitalang är underhållaren Mi Ridell som kan vara allt från underhållare, konferencier, föreläsare till allsångsledare.

Programledare

Varför inte låta en känd programledare ta hand om julfesten eller konferensen? Några förslag är Anders Lundin, Rickard Olsson, Petra Mede, David Hellenius, Ebba Blitz, Alexandra Pascalidou, Ellinor Persson och Filip & Fredrik.

DJ och musik

Vill ni ha en DJ eller ett coverband som ser till att alla har kul på dansgolvet? Vi har både namnkunniga DJ:s och band, samt många duktiga okända förmågor.

Efter festen

När väl julfesten är över så är det nog dags att tänka på träning och hälsa igen. Ett annat spännande alternativ är Mårten Nylén, som tränat några av världens största stjärnor och som har nått fantastiska resultat med sina deltagare i tv-programmet Biggest Loser.

Kostnadsfri rådgivning

Inspiration, föreläsningar, konferencier, workshops, utbildning, komik, matunderhållning, dryckesprovningar, träning, kost, allsång, vett & etikett, trolleri, illusioner, mentalism, nycirkus, DJ:s och musikunderhållning.

Det här är bara några förslag. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se så hjälper vi dig att hitta rätt koncept för just din julfest, kickoff, eller konferens.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2