Hem > Personligheter > Paulina Modlitba Söderlund

Paulina Modlitba Söderlund

Paulina Modlitba Söderlund

Paulina Modlitba Söderlund

Moderator och konsult inom digital affärsutveckling

Paulina Modlitba Söderlund har en bakgrund inom teknik och har länge arbetat med att driva på innovation, förändring och digitaliseringen i olika form och sammanhang.

Paulina Modlitba Söderlund har en examen i medieteknik från KTH och en master i Media, Arts and Sciences från MIT Media Lab i Cambridge. USA där hon bedrev forskade kring människa-maskin-interaktion.

Hon har varit verksam inom hela det digitala ekosystemet - allt från affärsutveckling och framtidsbevakning på Bonnier R&D till digital produktutveckling och marknadsföring på startups som Stardoll och Toca Boca. Hon driver sedan 2,5 år tillbaka egen konsultverksamhet inom digital affärsutveckling och strategi och har bland annat SVT, Sveriges Radio, Bonnier AB, IDG, Nobel Media, Vinnova, KTH och Tillväxtverket bland sina kunder. Paulina har varit programredaktör för flertalet större konferenser såsom Webbdagarna, Women in Tech och Tidskriftsdagarna och är dessutom en van moderator med förkärlek för allt som berör digitalisering och affärsutveckling med kunden i fokus.

Paulina har också undervisat och suttit i en programstyrelse på Hyper Island samt sitter i styrelsen för kommunikationsbyrån FamiljenPangea. 2015 blev hon handplockad till Digitaliseringskommissionens expertråd där hon ger råd i aktuella digitaliseringsfrågor.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta