Hem > Personligheter > Papas and the Pajas

Papas and the Pajas

Sveriges minsta varieté

Papas & The Pajas är en mångfacetterad kvartett som bjuder in till en salig blandning av ekvilibristiska farligheter, akrobatik tillsammans med musik i alla former, och en stor portion humor!

De olika formerna spiller över i varandra. Det vackra blandas med det burleska, det absurda med det reella och det komiska med det allvarliga. De gör er middag, festival eller ert evenemang till något alldeles speciellt!

Under festivaler fyller de utrymmet mellan era stjärnbokningar och hjälper er att sticka ut bland sommarens alla händelser. Med mångårig erfarenhet av event kan Papas & The Pajas erbjuda skräddarsydda lösningar för alla typer av tillställningar - vare sig det handlar om den lilla intima tillställningen eller den enorma galafesten.

Papas & The Pajas erbjuder mingelartister för allehanda arrangemang.

Stylt-män, musiker, akrobater, jonglörer, karaktärsmingel eller varför inte Sveriges minsta varieté? Antingen det gäller att uppmärksamma ett evenemang, skapa festivalkänsla eller rena reklamkampanjer - på styltor pratar vi med besökarna, syns på långt håll, tar oss fram på de mest oväntade ställen och uppmärksammar var och en.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta