Hem > Personligheter > Karin Isberg

Karin Isberg

Författare, föreläsare och HR-chef

Karin Isberg har sedan 2010 specialiserat sig på mänskligt beteende under stress. Bakom sig har hon sex års studier i neurovetenskap, mindfulness och positiv psykologi från Greater Good Science Center vid University of California, Berkeley.

Karin Isberg har skrivit sex böcker om mental hälsa, relationer och välmående och har flera gånger medverkat i Sveriges Radio, TV4 och SVT för att svara på frågor inom sina expertområden. Hon har också varit tidningarna Amelia och MåBras livscoach och svarat på läsarfrågor och har flera års erfarenhet av att coacha chefer och jobba med konfliktlösning på arbetsplatser.

Karin jobbar idag deltid som HR-chef på Sveriges största public affairs-byrå samt driver företaget Mental Masters som erbjuder onlinekurser i stresshantering, mental träning och mindfulness.

I Karins föreläsningar får ni ta del av den senaste forskningen inom hjärna, stress, kreativitet och välmående i kombination med Karins egna erfarenheter. Hon har bland annat legat i koma och opererat bort en hjärntumör. Det brukar bli väldigt uppskattat av publiken när hon delar med sig av hur hon hanterade de här utmaningarna och vände ohälsa till välmående.

Alla kunskaper och erfarenheter omsätts i Karins föredrag till enkla, praktiska, konkreta metoder som hon lär ut till publiken och som ni direkt kan börja använda er av för att bli mindre stressade, mindre irriterade, mer harmoniska, mer kreativa och som en bonus få bättre relationer, färre konflikter och bättre stämning på arbetsplatsen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta