Hem > Personligheter > Sofie Lantto

Sofie Lantto

Stress och motivation - rätt metod för att göra allting möjligt

Sofie Lantto föreläser om hur man får ner stressnivån och hur man hittar inspiration, motivation och tid.

Sofie Lantto föreläser om hur man hittar inspiration, motivation och inte minst tid. För att inte tala om balansen i livet. Livet där man vaknar med ett leende för att man har något roligt på gång. Hon föreläser även om hur kroppen reagerar under stress. Hur man tyder tecknen och hur man får ner stressnivån.

Sofie ger handfasta tips för hur man hanterar stress i vardagen, i frifall och i nödsituationer. Hon visar även konkret hur man lär sig prioritera och hitta mer tid till det man vill. Du kommer lämnar föreläsningen med en handlingsplan och känslan av att allt är möjligt.

Sofie Lantto är tvåbarnsmamman som började springa för sex år sedan, avverkade sin första Ironman året därpå och bockade av sin tionde i sommar. Hon går igång på äventyrliga utmaningar som Ö till Ö och Norseman, och har lärt sig älska den tuffa träningen. Sofie är inte snabbast, men gladast.

Hon har hoppat fallskärm i över 22 år, utbildat både nybörjare och instruktörer. Aktivt arbetat med Svenska fallskärmsförbundets säkerhetskommitté under många år. Hon har varit med om att flygplansmotorer stannat, elever som fått panik, vänner som skadat sig eller dött. Hon vet hur hon reagerar under kraftig stress, men framförallt så vet hon hur man aktivt kan jobba med att få ner stressnivån och göra rätt beslut. I frifall. I en trång tunnel. Men hon använder samma metoder till vardags.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta