Claire Anne Eriksen

Claire Anne Eriksen

Öka din prestation

Claire Anne Eriksen hjälper företag och individer att höja prestationen, öka välbefinnandet, och minska sjukskrivningar genom att på enkla sätt minimera stressen och maximera återhämtningen.

Claire Anne har en unik profil som: Fil. Dr. i Psykosocial medicin, sömnforskare från Karolinska Institutet, lektor i beteendevetenskap med fokus på förhörsmetodik, kommunikation och konflikthantering hos Polisen, samt ishockeycoach och den första i Sverige med elittränarcertifiering från USA Hockey (får coacha NHL-lag) och elittränarcertifiering från Svenska Ishockeyförbundet (får coacha SHL/OS-lag). Claire Anne är även ICF diplomerad ledarskapscoach.

Sömn och återhämtning är livsviktiga processer som rätt använda kan bidra till ökad livskvalitet, förbättrad hälsa och prestation. Samtidigt utgör sömn- och stressrelaterade sjukdomar ett betydande problem för folkhälsan. Många har stor kunskap om att man ska stressa mindre i vardagen, äta rätt och motionera regelbundet men de ca 8 timmarna på natten, en tredjedel av våra liv, är fortfarande ett mysterium. Vad händer egentligen i kroppen när vi sover? Hur kommer man ur sömnproblem?

Claire Anne ger under sina spännande föreläsningar både biologiska och psykologiska förklaringar till hur hjärnan fungerar och hur man kan sova för att maximera prestationen med många praktiska råd från det senaste inom forskningen.

Med mer kunskap om sömnen betydelse och hur stor påverkan sömnen har i våra liv, kan du med små medel förbättra din sömn och återhämtning, öka din energi och prestation och därmed njuta mer av livet!

Pressbilder

Claire Anne Eriksen

Claire Anne Eriksen

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2