Thomas Erikson
Fotograf: Peter Knutson

Thomas Erikson

Omgiven av idioter

Lär dig läsa av din omgivning och bättre förstå dig på de du möter i vardagen, samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Du minskar mängden idioter runt omkring dig och får en uppfriskande aha-upplevelse.

Thomas Erikson är föreläsare och bästsäljande författare. Han arbetar med att utveckla företag och organisationer utifrån ett ledarperspektiv, han hjälper chefer och ledare till att bli bättre och effektivare ledare. Thomas föreläser även på engelska och talar regelbundet inför både större och mindre grupper över hela Europa.

Thomas har sina böcker som bas till sina föreläsningar, böckerna handlar om kommunikation och mänskligt beteende. Omgiven av idioter, en av Sveriges mest sålda fackböcker 2016-17 med över 500 000 exemplar. Den är även översatt till 27 ytterligare språk. Uppföljaren Omgiven av psykopater handlar om manipulation och skrevs efter att Thomas funnit att vissa läsare av den första boken valt att missbruka kunskapen han ville förmedla. Den senare boken har sålts i 60 000 exemplar enbart i Sverige och sprids nu också den över världen genom ständigt nya översättningar.

Ibland behövs en vitamininjektion inom organisationen. Oavsett om ni vill ingjuta nytt mod i medarbetarna efter en tuff säsong eller om ni vill inspirera dem till att nå nya höjder. Ni vill kanske starta ett nytt och viktigt lärande för kontinuerlig utveckling eller helt enkelt belöna medarbetarna med en tänkvärd och trevlig stund. Ibland kan en enskild föreläsning dessutom vara inledningen på ett långvarigt utvecklingsarbete.

Exempel på föreläsningar;
• Kommunikation i världsklass
• Hur du undviker att bli utnyttjad av andra på jobbet
• Så här ska man inte leda människor

Pressbilder

Thomas Erikson

Thomas Erikson

Författare

Fotograf: Peter Knutson

Kommunikation & Bemötande

Föreläsare med som lämnar publiken extra klok

Medarbetare & Team

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2