Hem > Personligheter > Magdalena In de Betou

Magdalena In de Betou

Skådespelare, författare och inte minst pokerspelare

Magdalena in de Betou talar om livsval. Hon talar om genus och jämställdhet, om omedvetna fördomar och om slumpen som ofta styr våra val. Och allt med en befriande glimt i ögat.

Magdalena In de Betou är skådespelerska, författare och pokerspelare. Hon framför under 45 minuter teaterföreställningen "Män är bäst", som är en underhållande och tankeväckande föreläsning om livsval. Magdalena avverkar en mängd tankeväckande ämnen, som genus, hur stor del av våra val här i livet är styrda av traditioner och gammal vana? Och hur många av vårs stora livsval är vi egentligen medvetna om att vi gör? Hon penetrerar varför ämnet jämställdhet skapar mer irritation, trötthet och avoghet än döden, sexmissbruk och Pol Pot. Hon talar också om vad är det vi egentligen riskerar när vi bryter mönster och kan våra omedvetna fördomar försämra vår konkurrensförmåga och våra ekonomiska resultat?

I de föreställningar Magdalena In de Betou framför, berörs som ni förstår, många ämnesområden. Dessutom berättar hon med en farlig ärlighet om sin golfspelande man Lars, om vad Robert Gustafsson egentligen gör på kafferasterna och om varför chefen aldrig lyssnar på henne och varför hon tycker att han gör helt rätt i det.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta