Hem > Personligheter > Emma Knaggård

Emma Knaggård

styrelsearbete

Aldrig förr har styrelsens roll varit så viktig, intresset har aldrig varit så stort. Frågan är då varför det är så många styrelser som inte får arbetet att fungera på längre sikt?

Emma Knaggård Wendt har en filosofiekandidatexamen med huvudområde reklam och kommunikation. Retorik, juridik, ekonomi och konsumentbeteende präglade huvudämnena. Emma är även utbildad och certifierad hos både Styrelseakademien och Michaël Berglund Board Values högsta utbildningar som både styrelseledamot och ordförande.

Hennes styrelsebakgrund har präglats utav att implementera professionellt styrelsearbete i organisationer och ägarledda företag. För att nämna några stora organisationer, YEoS, Mattecentrum, Företagarna och idag som arbetade ordförande för Ung Cancer.

Emma är en erfaren moderator och föreläsare och anlitas flitigt i att navigera i frågor kring organisation, ledarskap, varumärke och styrelsens roll och arbetssätt. Hon har byggt upp ett antal utav våra stora föreläsares varumärken och varit den dolda strategen till deras framgång. Hon är VD och grundare av start-upen Edutain Production Studions som erbjuder branschens vassaste strateger och kreatörer inom koncept och varumärkesfrågor. Emma har byggt upp och avyttrat ett antal bolag och följt utvecklingen i näringslivet och förutsättningarna för entreprenörer på nära håll under 10 års tid och ställer sig fortfarande frågan varför vi inte har större tillväxt i våra små och medelstora bolag!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta