Emma Knaggård

styrelsearbete

Aldrig förr har styrelsens roll varit så viktig, intresset har aldrig varit så stort. Frågan är då varför det är så många styrelser som inte får arbetet att fungera på längre sikt?

Emma Knaggård Wendt har en filosofiekandidatexamen med huvudområde reklam och kommunikation. Retorik, juridik, ekonomi och konsumentbeteende präglade huvudämnena. Emma är även utbildad och certifierad hos både Styrelseakademien och Michaël Berglund Board Values högsta utbildningar som både styrelseledamot och ordförande.

Hennes styrelsebakgrund har präglats utav att implementera professionellt styrelsearbete i organisationer och ägarledda företag. För att nämna några stora organisationer, YEoS, Mattecentrum, Företagarna och idag som arbetade ordförande för Ung Cancer.

Emma är en erfaren moderator och föreläsare och anlitas flitigt i att navigera i frågor kring organisation, ledarskap, varumärke och styrelsens roll och arbetssätt. Hon har byggt upp ett antal utav våra stora föreläsares varumärken och varit den dolda strategen till deras framgång. Hon är VD och grundare av start-upen Edutain Production Studions som erbjuder branschens vassaste strateger och kreatörer inom koncept och varumärkesfrågor. Emma har byggt upp och avyttrat ett antal bolag och följt utvecklingen i näringslivet och förutsättningarna för entreprenörer på nära håll under 10 års tid och ställer sig fortfarande frågan varför vi inte har större tillväxt i våra små och medelstora bolag!

Pressbilder

Emma Knaggård

Underhållande föreläsare

Internationella föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2