Hem > Personligheter > Cecilia Duberg

Cecilia Duberg

Förändring, team och mental träning

Cecilia Duberg lär oss bli effektiva, kreativa och lyckliga på samma gång med mental träning i vardagen.

Psykologen Cecilia har sin terapimottagning i Gustav Vasas gamla rum på slottet, i Örebro. Hon står i startgroparna för att bli helikopterpilot och har äntligen börjat spela saxofon.

För Cecilia handlar mental hälsa och utveckling om att lyckas integrera alla delar av livet, istället för att dela upp det i pusselbitar som aldrig kommer passa ihop. Hon säger att ledarskap, stark hälsa och personlig utveckling varken kan eller bör separeras.

Några av hennes utmaningar 2016 var att utbilda samtliga ledare på riksbanken inom självkännedom, och att träna serviceledare inom näringslivet i att bygga starka team i en tid av frustration och förändring. Hon hjälpte människor vara tysta och lägga ifrån sig mobilerna i skogen, under ett unikt tystnadsretreat med äventyraren Annelie Pompe, och hon var skidåkaren Matilda Rapaports mentala tränare innan den tragiska dödsolyckan. Förlusten av klienten och vännen Matilda blev ett djupt fall, hon övervägde att lämna branschen för gott. Istället följde hon sitt hjärta, och skrev om upplevelsen i sin debutbok om ledarskap; Lejonagendan.

Cecilia är psykologen som, mer än någonsin, brinner för att coacha elitidrottare, ledare och team genom förändring och frustration, med ett starkt fokus på vad som är meningsfullt. Och hon skriver en ny bok, om SUPERTEAMETS krafter, relationers betydelse och poängen med bakslag.

När hon föreläser, bjuder hon på insikter om vad som händer inom oss och våra team när förändringar avlöser varann i högt tempo, hur vi reagerar på olikheter och hur vi kan sluta vela och fatta kloka beslut trots att framtiden är otydlig.

Hon lär oss bli effektiva, kreativa och lyckliga på samma gång, med mental träning i vardagen. Cecilias föreläsningar har varit populära över hela landet i flera år, kanske för att de ger effekt på samarbeten och hälsostyrka, redan dagen efter föreläsningen. Ett säkert kort, för alla som vill bryta gamla mönster och satsa på hållbara samarbeten inom näringsliv, sjukvård, samhällen och lejonfarmar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta