Hem > Personligheter > Agne Bergwall

Agne Bergwall

Friidrottstränare - En av personerna bakom friidrottsundret

Agne Bergwall nämns som en av personerna bakom Svenska friidrottsliga framgångar. Han har en hel uppsjö av tips och råd från sin omfattande erfarenhet om hur man når toppen.

Agne Bergwall är en av personerna bakom det svenska friidrottsundret. Som tränare för några av landets främsta aktiva borde han ha en hel del erfarenheter att dela med sig av till andra ledare. Tips som går att applicera på de flesta verksamheter. Hur utvecklar man talanger, hur ser man till att behålla glädjen, även under hårda prestationskrav?

Agne vet hur man gör det omöjliga möjligt. Att ha kul med kvalitet är viktigt för honom. Att jobba med gruppen och teamet för att ta tillvara allas kunskap och glädje likaså. I hans ögon är dock det viktigaste att i alla sammanhang se helheten och tryggheten för individen. Det vill säga att för att prestationen ska kunna optimeras måste vi alltid se hela människan.

Föreläsningar med Agne Bergwall kan ha rubriker som "Vikten av att samarbeta och sträva efter gemensamma mål", "Satsa 100 % och gör det med glädje" eller "Vad krävs för att lyckas?"

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta