Agne Bergwall

Friidrottstränare - En av personerna bakom friidrottsundret

Agne Bergwall nämns som en av personerna bakom Svenska friidrottsliga framgångar. Han har en hel uppsjö av tips och råd från sin omfattande erfarenhet om hur man når toppen.

Agne Bergwall är en av personerna bakom det svenska friidrottsundret. Som tränare för några av landets främsta aktiva borde han ha en hel del erfarenheter att dela med sig av till andra ledare. Tips som går att applicera på de flesta verksamheter. Hur utvecklar man talanger, hur ser man till att behålla glädjen, även under hårda prestationskrav?

Agne vet hur man gör det omöjliga möjligt. Att ha kul med kvalitet är viktigt för honom. Att jobba med gruppen och teamet för att ta tillvara allas kunskap och glädje likaså. I hans ögon är dock det viktigaste att i alla sammanhang se helheten och tryggheten för individen. Det vill säga att för att prestationen ska kunna optimeras måste vi alltid se hela människan.

Föreläsningar med Agne Bergwall kan ha rubriker som "Vikten av att samarbeta och sträva efter gemensamma mål", "Satsa 100 % och gör det med glädje" eller "Vad krävs för att lyckas?"

Aktivitetsledare

Inspirerande underhållning

Musik & Dans