Henry Rawet

Henry Rawet

Kommunikationskonsult, författare, ledartränare och entreprenör

Alla vet att dagens kunskapssamhälle ställer helt andra krav än gårdagens industrisamhälle. Men vad innebär detta och hur ska vi då agera? Om kommunikation och konsten att nå sina mål.

Henry Rawet är civilekonom, kommunikationskonsult, ledartränare, författare och entreprenör sedan ett par, tre decennier. Som 23-åring startade han det som i dag är en av landets största kommunikationsbyråer. När han fyllde 40 lade han om livsstil, blev hemmapappa och började springa maraton. Numera arbetar han med förändringsarbete i ledarträningsföretaget Radical Change Sweden, som i Sverige representerar världens största utbildningsföretag, FranklinCovey. Henry Rawet talar om kommunikation, om konsten att nå sina mål och om det personliga ledarskapet och de sju Goda Vanorna.

Henry menar att vi står inför ett skifte i vårt sätt att vara. Alla vet att kunskapssamhället idag ställer helt andra krav än industrisamhället gjorde igår. Men få vet hur vi faktiskt ska agera. Igår byggde framgång på kapital, marknadsandelar, erövrade positioner och en trygg historik. Idag handlar framgång om förmåga att skapa och bibehålla förtroende, om att tydliggöra sammanhang, att inspirera och locka fram människors fulla potential. Och ledarskap idag är ett val, inte en position.

Pressbilder

Henry Rawet

Henry Rawet

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2