Hem > Personligheter > Henry Rawet

Henry Rawet

Kommunikationskonsult, författare, ledartränare och entreprenör

Alla vet att dagens kunskapssamhälle ställer helt andra krav än gårdagens industrisamhälle. Men vad innebär detta och hur ska vi då agera? Om kommunikation och konsten att nå sina mål.

Henry Rawet är civilekonom, kommunikationskonsult, ledartränare, författare och entreprenör sedan ett par, tre decennier. Som 23-åring startade han det som i dag är en av landets största kommunikationsbyråer. När han fyllde 40 lade han om livsstil, blev hemmapappa och började springa maraton. Numera arbetar han med förändringsarbete i ledarträningsföretaget Radical Change Sweden, som i Sverige representerar världens största utbildningsföretag, FranklinCovey. Henry Rawet talar om kommunikation, om konsten att nå sina mål och om det personliga ledarskapet och de sju Goda Vanorna.

Henry menar att vi står inför ett skifte i vårt sätt att vara. Alla vet att kunskapssamhället idag ställer helt andra krav än industrisamhället gjorde igår. Men få vet hur vi faktiskt ska agera. Igår byggde framgång på kapital, marknadsandelar, erövrade positioner och en trygg historik. Idag handlar framgång om förmåga att skapa och bibehålla förtroende, om att tydliggöra sammanhang, att inspirera och locka fram människors fulla potential. Och ledarskap idag är ett val, inte en position.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta