Magnus MackAldener

Magnus MackAldener

Creativeship - ledarskap för kreativitet (Post LEAN)

Magnus MackAldener håller inspirerande och pedagogiska föreläsningar om hur du både blir mer kreativ själv samt hur du blir en bättre chef för att främja innovation och skapa en kreativ arbetsmiljö.

Magnus MackAldener är en inspirerande talare med gedigen erfarenhet av ledarskap och produktutveckling. Magnus är civilingenjör utbildad vid KTH och doktor i maskinelement. I ett tjugotal år har han jobbat på Scania R&D inom olika positioner. Magnus föreläsningar handlar om kreativitet. Dels om Creativeship som bygger på ett antal enkla och lättillämpbara principer som ger långsiktig framgång för verksamheten. Samt dels om Design Thinking som gång efter annan visat sig fungera när det handlar om att förstå kundens behov och att utveckla denna insikt till en innovation.

Magnus MackAldener har jobbat på Scania R&D inom olika positioner. Just nu är Magnus chef för Scanias 130 man stora organisation för transmissionsutveckling. Genom sin erfarenhet från Scania har Magnus funnits i en kreativ och problemlösande miljö och själv kunnat testa och utveckla vilka principer som gynnar kreativitet. Magnus är själv innehavare av flera patent och belönades 2013 med The Ferdinand Porsche Award för banbrytande innovationer inom fordonsindustrin. Magnus har också ägnat mycket av sitt arbetsliv åt ledarskapsfrågor då han senaste 19 åren innehaft en personalledande funktion. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt förklarar Magnus hur du kan bli mer kreativ varje dag. Magnus har också skrivit en bok med titel "Kreativ när piskan viner".

Pressbilder

Magnus MackAldener

Magnus MackAldener

Utvecklingschef

Fotograf: Sauman Ng Agerberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2