Hem > Personligheter > Erik Zsiga

Erik Zsiga

För Sverige i världen

Erik Zsiga har bland annat varit global presschef på Electrolux, ledarskribent på SvD och pressekreterare åt Carl Bildt. Han är en erfaren samtalsledare och föreläser även om internationella relationer, globala trender och utveckling.

I två år gick Erik Zsiga ständigt ett steg bakom utrikesminister Carl Bildt. Som utrikesministerns pressekreterare var han ständigt på resa, ständigt kontaktad och utfrågad av media, och ständigt brottandes med svåra politiska utmaningar. I två år levde Erik Zsiga dygnet runt i och med världen och svensk utrikespolitik.

Det var en mycket händelserik tid, och Erik såg det hända på plats i Teheran, Timbuktu, Kabul och Bagdad. Han satt med på mötena med ukrainska ministrar, kurder i flyktingläger och amerikanska säkerhetsbedömare. Det gav unik insyn i den globala utvecklingen men också stor kännedom om internationellt samarbete och politisk kommunikation. Som son till en flykting var det också en djup inre resa.

Erik Zsigas erfarenheter från denna tid byggde vidare på fyra år i Electrolux, där han som presschef var delaktig i att bygga ett svenskt konsumentvarumärke som global marknadsledare. Han har också skrivit böckerna Hejdå Östeuropa! (2007) och Popvänstern (2004), och var tidigare bland annat ledarskribent på Svenska Dagbladet och projektledare på Moderna Tider.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta