Hem > Personligheter > K-G Bergström

K-G Bergström

Inflytelserik politisk reporter

Han har arbetat på SvT i flera decennier och är nu sin egen. Han tar uppdrag som debattledare, moderator och föredragshållare där hans ämne är politik i alla dess former.

K-G Bergström är en av landets mest inflytelserika politiska reportrar, och han har arbetat på Sveriges Television sedan 1978. Numera tar han uppdrag som debattledare, seminarieledare och föredragshållare där hans ämne är politik i alla dess former.

K-G Bergström har en fil.mag i historia och statskunskap och började, efter några år som adjunkt, som självlärd och frilansande radioreporter i Norrbotten. Han fortsatte senare som sportjournalist för olika tidningar innan han 1978 kom till SVT.

Där arbetade han i början som utrikeskorrespondent i USA, innan han så småningom hittade sin plats som inrikespolitisk kommentator. Under ett antal år hade han även sitt eget intervjuprogram i TV Rakt på med K-G Bergström.

Under sin tid på SvT hamnade han regelbundet högst upp på alla listor över landets mest inflytelserika opinionsbildare, och han har vinnlagt sig om att aldrig umgås med makthavarna privat för att kunna bibehålla sin objektivitet.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta